Květen 7, 200916 r Teď je brzo. Ten Panasonic mi zatím stačí. Stejně moc nefotím. Radši za 50 litrů koupím ještě jednu plazmu než foťák.
Květen 7, 200916 r V pohodě Rosto.Pak ale nechápu proč jsi chtěl vědět cenu ale jo...nemusim všechno vědět...
Květen 7, 200916 r V pohodě Rosto.Pak ale nechápu proč jsi chtěl vědět cenu ale jo...nemusim všechno vědět... Chtěl jsem jen vědět jak to vyjde rozdílově oproti E-shopu.
Květen 7, 200916 r Stando!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vše nejlepší k Tvému svátku ty kluku jeden ušatej! díky Romane
Květen 7, 200916 r Hoj Jirko.Kdes byl pařit? cau rome zasel jsem na jedno a slozit ti podklonu... 238 nebo kolik tam mas namotanejch .. tak to teda nedam.. ale dal jsme SKAJU.... tak nalej ....mimochodem .. nazdar vsem....
Květen 7, 200916 r Snižku: co tu děláš??? Sem nesmiš !!! To je pouze pro VIP klientelu!!!!!!!!!!!!!! ja dosel jako pucfle vam zde slouzit a posluhovat....
Květen 8, 200916 r Romario: ja ale nedelam vysokou se to vcera zase chtelo prat v hospode, lidi jsou dneska fakt divny tak ze drzim segre palce taky
Květen 8, 200916 r Ja to mam takovy slozitejsi. Studuju v tom Rakousku a je to akademicky vzdelani, takze je to na 5 let skola (jakoby stredni). Plus prvni rocnik pripravny pro Cechy, takze dohromady 6 let, no a mne se tak moc libilo ve tretaku, ze jsem si ho dal 2x takze ted, po sedmi letech, konecne koncim. V Cechach je to uznany jako normalni maturita, ale tady je to neco mezi maturitou a bakalarem, takovy slozity na vysvetleni. Kdybych ti rek, co jsme meli u maturity, tak vysoka hadr Priklad: jedna maturitni zkouska trva v kuse cistych 6 hodin
Květen 8, 200916 r Tak to věřím že to musí být náročná záležitost.Já občas vidím co se musi naučit mladá na lékařské fakultě a je to fakt pakárna.Navic to děláš v cizim jazyce...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.