Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ano,ano.Jedu tam i s bráchou dvouma autama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Kur*a, nemit to tak daleko, tak se na vas pojedu podivat a zasmat se ne, legrace, at se libi, je to fajn zpestreni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak přijed!!! Rád Tě poznám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Koukám na hokej a jsem pěkně nasranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) Romario: Za hodinku odchazim do mesta, zapit tenhle tyden tak bych ani nemohl ridit zitra. Urcite jeste bude nejaka prilezitost, v lete bych se na vas chtel nekde podivat Editováno: 8. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak jo.Dej si do nosu a při zkoušce hodně štěsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak Rusáci jsou ve finále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ááááááááá pomóóóc. Sem se lek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Juhuu to byl ucel Jakpak se mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 A jo de to. Tak v pondělí je akcička ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Co tady děláš? Nemáš být na oslavě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Romci cau Rosti aby jsme tam nebyli jen my dva ve finale jak jsem na to tak koukala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zítra, mám pocit..... jestli jsem se nezpletl. V sobotu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Romci cau Rosti aby jsme tam nebyli jen my dva ve finale jak jsem na to tak koukala Tak si dáme kafe, pokecáme a tak co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj Jani.Jak je? Sediš dnes doma? Já mám za sebou 20 km na kole a pěkně mě bolí zadek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Romci ja mam za sebou nekolik km na moto takze ano uz sedim doma Rosti toe taky fakt doufam ze aspon ty nezklames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Na motorce je pohodička...horší to je na kole! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ty jo tak na tom jsem nesedela uz min. 6 let ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Romci ja mam za sebou nekolik km na moto takze ano uz sedim doma Rosti toe taky fakt doufam ze aspon ty nezklames Já když slíbím, splním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já když slíbím, splním. Tak ju budu se tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Na kole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Na kole? No Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.