Květen 8, 200916 r Kur*a, nemit to tak daleko, tak se na vas pojedu podivat a zasmat se ne, legrace, at se libi, je to fajn zpestreni
Květen 8, 200916 r Romario: Za hodinku odchazim do mesta, zapit tenhle tyden tak bych ani nemohl ridit zitra. Urcite jeste bude nejaka prilezitost, v lete bych se na vas chtel nekde podivat Upraveno Květen 8, 200916 r od houmik
Květen 8, 200916 r Romci cau Rosti aby jsme tam nebyli jen my dva ve finale jak jsem na to tak koukala
Květen 8, 200916 r Romci cau Rosti aby jsme tam nebyli jen my dva ve finale jak jsem na to tak koukala Tak si dáme kafe, pokecáme a tak co ?
Květen 8, 200916 r Ahoj Jani.Jak je? Sediš dnes doma? Já mám za sebou 20 km na kole a pěkně mě bolí zadek!
Květen 8, 200916 r Romci ja mam za sebou nekolik km na moto takze ano uz sedim doma Rosti toe taky fakt doufam ze aspon ty nezklames
Květen 8, 200916 r Romci ja mam za sebou nekolik km na moto takze ano uz sedim doma Rosti toe taky fakt doufam ze aspon ty nezklames Já když slíbím, splním.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.