Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rosti co blbnes s avatarem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 SLAVÍM ÚSPĚCH NA MS ne ???? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zis ja ani nevim ze neco takovyho bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rosto: a proč jsi nejel na oslavu dneska.Stejně sediš u počitače ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tady daady daaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Bo sem měl dnes ještě práci a zejtra jedu jen na otočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Aha tak to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tady daady daaa Jo DJ BoBo jo ? http://www.youtube.com/watch?v=CfnizRqgh5Y...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Aha tak to potom jo Ironie ???? Nebo rejpání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jo DJ BoBo jo ? http://www.youtube.com/watch?v=CfnizRqgh5Y...feature=related Jsem si stahla vypalovacky 90. let tak to ted posloucham a tohle se mi libilo Jinak to co jsi poslal ty absolutne neni muj styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) V Pze se blyska... asi bude bourka Kua a hrmi Editováno: 8. Květen 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já tě to naučím poslouchat jo Jani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rejpání Rosto.V pohodě.Jedeš sám nebo s Inkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já tě to naučím poslouchat jo Jani. Jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rejpání Rosto.V pohodě.Jedeš sám nebo s Inkou? Jedem spolu. Slíbil jsem to a co řeknu dodržím, byť by to stálo za hovno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jak? Nech se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak proč by to mělo stát za hovno? Bude to dobry.Jen by mě zajimalo proč mu tolik lidi odřeklo zitřejší návštěvu...já,Mišička,Doli,Robert...mrdám na to a už to neřešiim.Klidně mu to řekni.Na škodahome bude horko...a já si nenechám nic libit Rostiku protože mám svůj názor který dokážu otevřeně říct a nahlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 To chápu. Každýho věc. A co je mezi ostatníma a Vorlikem, do toho nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 V Praze chčije jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tady je buřina. Hromy blesky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Na pikaču...za chvilku je to u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Chčije a chčije. Do prd.... Dneska jsem opláchnul Kikinu a zas bude zasraná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 to je život.Já jsem chtěl dnes taky ale nevyšlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Už to meju častěji, než doma uklízím ty woe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Chudák Inka ty bejku dnes mi rodiče chválili toho slona od Vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.