houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Heh, ted privezli cajti slecnu moji, ze s kamaradkou bouraly v aute asi nebyl pripoutanej ne, bez legrace, ja nekde cetl cislo, kolik se jich na tech ctyrkolkach zrani a bylo to docela husty, horsi jak motorky je to prej Editováno: 9. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 To je v prdeli.Neměli by to pujčovat kadému-můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Romario: takze parada, to je dobre. My meli na ctyrkolky spatny pocasi, skoda... Jo, pises tam predtim o tech nosicich na kola. Ja jel ted nedavno z Usti od slecny a co nevidim na dalnici, typek na strese 2 kola a uplne bylo videt, jak se mu to pomalu z ty strechy hrouti dolu, na ty dalnici fakt super pocit ale vcas si toho vsiml a stacil zastavit, jinak by byl peknej pruser. proto si koupím auto, kam dám kola dovnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Jar_da: ja to taky tak delam, kola, lyze... vsechno to rvu do auta, samo ze se to musi dobre zabezpecit i v tom aute, ale mam z toho aspon lepsi pocit, nez to tahat na strese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Houmik: Ty mě teda strašiš! Jardo: na to tvoje autíčko se těším že mi ho v H.K předvedeš a bude to rozhodně dobře udělaný výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ahoj Jiřiku.Jaká byla pařba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Paráda,měl jsem včera čest vozit se zbrusu novým Mercedesem S-classe.Opravdu zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nekecej!!! hmmm...tak to Ti věřím že to byl zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nekecej!!! hmmm...tak to Ti věřím že to byl zážitek docela jsem koukal co to všechno umí-elektrický zadní sedačky,3 televize,kamera vzadu i vepředu.Byla to bomba jak se místo tachometru objevila televize se situací před autem-úplně jako nějaká videohra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak jasně...tomu odpovída i cena vid? Za kolik je cca? 1,6 mega? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Tak jasně...tomu odpovída i cena vid? Za kolik je cca? 1,6 mega? říkal mi že prej v týhle výbavě 3,3 mil,což mi přijde nějaký přehnaný Editováno: 9. Květen 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Brej večír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Cože??? Ty krááávo!!! Mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Rosto: co tady děláš??? Ty tam nezustal spát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nene. Jeli jsme na otočku. Taky musíme zítra k tobě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 A jak Rosto? V klidu?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Bych potreboval poradit v lamparne s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Povídej...co máš s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Se skodovkou nic neni. Jen bych chtel znat nazory, popripade nejaky rady ohledne aut, ktery jsem tam vyjmenoval... akorat jsem to tema zalozil v lamparne a ne v hospode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Zdarvím pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Taky zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Čest práci! Mám posečenou zahradu a ted doufám že nebude odpoledne chcát protože maji přijet kuci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nemělo by chcát, ikdyž to počasí je jak houpačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 To mi ani neřikej...hele Ty máš kontakt na Everse? Přijede taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.