Květen 10, 200916 r Ne na Jirku přímo nemám. Mám do firmy k němu ale v práci. Mohl by dorazit co ? Zkusím to číslo vypátrat..
Květen 11, 200916 r Dobre dobre... u nas to zatim docela de. Zase mi neco zbyde po snidanich, hosti jedi jako mouchy, kdo si da
Květen 11, 200916 r Dobré ránko všem kucí. TheFrigo: ranní káva neprobíhá protože máme poradu a mě to docela nebavi...ach jo!
Květen 11, 200916 r Zdarec Ovi,jde to.Co u tebe? ale jo ted jsem se vratil z Lanzhota takze pohoda.... akorat si asi zaplatim odalkoholni kuru
Květen 11, 200916 r Zdar chlapi , tak jak to vcera dopadlo ?? Mel si docela stesti Rostiku ze sem slysel v tom bordelu telefon
Květen 11, 200916 r ale jo ted jsem se vratil z Lanzhota takze pohoda.... akorat si asi zaplatim odalkoholni kuru já se po pátku zařekl,že tak měsíc si dám klídeček
Květen 11, 200916 r já se po pátku zařekl,že tak měsíc si dám klídeček tak to jsme dva ale hodilo by se to ze? .)
Květen 11, 200916 r Ty woe tady leje jak svina. Aby mi to neodplavilo auto. Uplňe černo. tady ted padal 10L beliky plny vody.... krasa....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.