Rosťa19 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ne na Jirku přímo nemám. Mám do firmy k němu ale v práci. Mohl by dorazit co ? Zkusím to číslo vypátrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Právě.Slibil mi že o tom bude uvařovat.Zkus ho překecat kluka jednoho ušatyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Bre ranko mladeznici ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobré dobré i když docela zamračené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobre dobre... u nas to zatim docela de. Zase mi neco zbyde po snidanich, hosti jedi jako mouchy, kdo si da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 bré ranko všem, tak co Romane? probíhá ranní kávička??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Chčije a chčije. Brý ránko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 brý ranko Rosťo, čoveče tady ani kapka, ale zamračeno tu máme, to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobré ránko všem kucí. TheFrigo: ranní káva neprobíhá protože máme poradu a mě to docela nebavi...ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Bré ráno, počasí mě sejří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdravim po delsi dobe!!! panove jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdarec Ovi, jde to.Co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Čau čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 hele Romane, tak to máš ale pohodu když si můžeš během porady na fórum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Docela to jde i když musiš dávát pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdarec Ovi,jde to.Co u tebe? ale jo ted jsem se vratil z Lanzhota takze pohoda.... akorat si asi zaplatim odalkoholni kuru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Čau čau. cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Chčije a chčije. Brý ránko. jako pres kopirak i v MB..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdar chlapi , tak jak to vcera dopadlo ?? Mel si docela stesti Rostiku ze sem slysel v tom bordelu telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ale jo ted jsem se vratil z Lanzhota takze pohoda.... akorat si asi zaplatim odalkoholni kuru já se po pátku zařekl,že tak měsíc si dám klídeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 nazdar kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 já se po pátku zařekl,že tak měsíc si dám klídeček tak to jsme dva ale hodilo by se to ze? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tak ja si jdu zase lehnout, panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ty woe tady leje jak svina. Aby mi to neodplavilo auto. Uplňe černo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Ty woe tady leje jak svina. Aby mi to neodplavilo auto. Uplňe černo. tady ted padal 10L beliky plny vody.... krasa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.