Jero Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jéžiš nic takového jsem neřekl to néé!! kámo buď pohodě jo?? vážně to může dopadnout jen podmínkou či mu budeš muset zaplatit nějaké bolesné či jak se to nazývá Nene,,nemyslel jsem to zle,,jen rikam,ze nejsem grazl tak nemam zadny skraloupy jsem vpohode, skoda,ze nejde psat tak jak to clovek chce sdelit ... uvidim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 v pohodě...... já se jen lekl aby jsi si to nepřebral zle.... já ti určit budu držet palce ať ti to dobře dopadne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ty wole...na Slovensku padnul rekord! 11 mega eček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Díky moc hej a jestli budeš chtít pokecat o tom a nejen o tom, tak se mi určitě ozvy, pokecáme, rozebereme to Editováno: 18. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ty wole...na Slovensku padnul rekord! 11 mega eček tak to je mazec navíc v těch eurech to je vážně.... věděl bych co s tím.... chtěl i nechtěl bych být v kůži toho člověka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ty wole...na Slovensku padnul rekord! 11 mega eček To by se me tedko celkem šiklo : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tak se mi udělalo trochu líp a zkusil jsem se najíst no a už mi je zase bídně Dneska je to tu jako zakletej den,samý problémy.No snad vám kluci dopadne vše na výbornou.Nevíte co se stalo Spidimu?Docela mě vystrašil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Brej večír ve spolek !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 brej večír.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jiřuku a co jsi zapijel? Prodej Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jiřuku a co jsi zapijel? Prodej Fabie? Tak to se nedivím že je mu blbě jestli to zapíjí tak dlouho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jiřuku a co jsi zapijel? Prodej Fabie? nene,jen jsme vyrazili s pár kámošema poslechnout si jednoho kamaráda-hrál v Duplexu.Ježiš takhle blbě mi hodně dlouho nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 dobro dosli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tak většina z nás tady už asi prožila také někdy nějakou bujarou oslavu, party či co já vím.. následky potom nejsou pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jak jste vůbec trávili víkend??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dobrý večer Dobrej pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jak jste vůbec trávili víkend??? v pátek na plese zdrávky - spousta hezkej bab, bohužel jsem nebyl sám, o víkendu pohoda, sníh se psovi moc líbí tak chodíme na procházky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dobrej pane zdravíčko, co bude místo Fabie pane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tý vole, na plesu Zdrávky, jsem na plesu nebyl tak 4 roky, to byly vždy akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 také jsem byl jednou na takové akci zdrávky... vím o čem mluvíš a hlavně si to umím představit ta přehlídka bab... no tady v Praze už je to takové o ničem s tím sněhem dnes už to bylo aj na silnější mikinu svítilo sluníčko také docela fajn na procházku, včera jsem se válel v pelechu, no a dneska jsem se střetl po dlouhé době s bejvalkou to byl děs...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Hory,hory a hory...včera Mlady Buky a dnes Černý Důl.Bombastik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tý vole, na plesu Zdrávky, jsem na plesu nebyl tak 4 roky, to byly vždy akce teď to bylo taky povedený, příští rok bych to ale viděl na pánskou jízdu. Za některý ty holky klidně u doktora zaplatím 30 kaček a ještě rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.