Leden 4, 200916 r u nas je tu toho mnohem vic....Cary...mame cekat vyhlasenou kalamitu Tak hrozny to zas nebude
Leden 4, 200916 r oki, tak za tři hodinky na Taláku? Petr81 se u mě za hodinku zastaví, tak jedem najednou
Leden 4, 200916 r oki, tak za tři hodinky na Taláku? Petr81 se u mě za hodinku zastaví, tak jedem najednou Ale v neděli je to poněkud nevýhodné...
Leden 4, 200916 r ty jsi to vymyslel a v pondělí brzy ráno do práce No já to vymyslel, ale nemyslel jsem hned, stačilo by zítra...
Leden 4, 200916 r Autor Hele neuděláme zase besídku OC když je ten snížek ??? Brej večír hospodáři !!! Konečně letos první rozumná věta A jestli máte málo sněhu stačí říct - si udělám stejnej weelet a bude ho zase habaděj
Leden 4, 200916 r Brej večír hospodáři !!!Konečně letos první rozumná věta A jestli máte málo sněhu stačí říct - si udělám stejnej weelet a bude ho zase habaděj Zdar jak Brno vašnosto, no pravda pravda...
Leden 4, 200916 r Autor No ona taková besídka na bruslích by taky nemusela být špatná a teď by se dalo dostat i dost daleko při rozumným stavu doplnění nějakého toho pomalu tuhnoucího pití. A nemusím chodit daleko, že - vždyť fernet je taky nejlepší na ledu
Leden 4, 200916 r Autor A víno už ale vůbec neé Tak u Tebe bych se nedivil ničemu a nebo mě zase něco uteklo ???
Leden 4, 200916 r Autor No na ledu jsem byl dneska po ani nevím kolika letech si s mladým zabruslit (šňůrky jsem neurval tak to zase tak dlouho nebude) a jsem zvědav jestli se zítra vůbec postavím na nohy
Leden 4, 200916 r Autor Jj. Měl bych jít až ve středu na ráno - pokud zase nepudu na noc a to bych šel už z úterka na středu Nějak to musím rozejít nebo si ještě skočím to dopoledne rozjezdit když budou děcka ve škole
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.