Bylzde Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 hmm a ještě lepší jsou ti s letňákama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 taky se tací ještě najdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 u nas je tu toho mnohem vic.... Cary...mame cekat vyhlasenou kalamitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Hele neuděláme zase besídku OC když je ten snížek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 u nas je tu toho mnohem vic....Cary...mame cekat vyhlasenou kalamitu Tak hrozny to zas nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak hrozny to zas nebude Třeba jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 oki, tak za tři hodinky na Taláku? Petr81 se u mě za hodinku zastaví, tak jedem najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 oki, tak za tři hodinky na Taláku? Petr81 se u mě za hodinku zastaví, tak jedem najednou Ale v neděli je to poněkud nevýhodné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 ty jsi to vymyslel a v pondělí brzy ráno do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 ty jsi to vymyslel a v pondělí brzy ráno do práce No já to vymyslel, ale nemyslel jsem hned, stačilo by zítra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 no dobrá, dobrá, tak až zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Hele neuděláme zase besídku OC když je ten snížek ??? Brej večír hospodáři !!! Konečně letos první rozumná věta A jestli máte málo sněhu stačí říct - si udělám stejnej weelet a bude ho zase habaděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No ty kokso, ten musím mít...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 pěknej vagónek Ahoj Laďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Brej večír hospodáři !!!Konečně letos první rozumná věta A jestli máte málo sněhu stačí říct - si udělám stejnej weelet a bude ho zase habaděj Zdar jak Brno vašnosto, no pravda pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak Vitky vyhraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No ona taková besídka na bruslích by taky nemusela být špatná a teď by se dalo dostat i dost daleko při rozumným stavu doplnění nějakého toho pomalu tuhnoucího pití. A nemusím chodit daleko, že - vždyť fernet je taky nejlepší na ledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 fernet právě vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 A víno už ale vůbec neé Tak u Tebe bych se nedivil ničemu a nebo mě zase něco uteklo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 A nemusím chodit daleko, že - vždyť fernet je taky nejlepší na ledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No na ledu jsem byl dneska po ani nevím kolika letech si s mladým zabruslit (šňůrky jsem neurval tak to zase tak dlouho nebude) a jsem zvědav jestli se zítra vůbec postavím na nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 a mas zitra volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Jj. Měl bych jít až ve středu na ráno - pokud zase nepudu na noc a to bych šel už z úterka na středu Nějak to musím rozejít nebo si ještě skočím to dopoledne rozjezdit když budou děcka ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Už jsem zase tady a mám slíbené foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 zdarek panove!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.