Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:smich: takže máme všichni začít chodit k doktorům?? teda musím říci že některé ty sestřičky jsou vážně kočenky.... až někdy těm doktrům závidím ty noční služby.... toho já bych určitě plně využil :p:prc:
zdravíčko, co bude místo Fabie pane?

Zatím se porozhlížím

• Autor
Zatím se porozhlížím

A propíjím love tak aby potom nezbylo jenom na kolo lol

kamosovi se narodil kluk tak jsme sli vcera vecer na jedno :)

• Autor
Hory,hory a hory...včera Mlady Buky a dnes Černý Důl.Bombastik! :palec2:

Tak to bych si taky nechal líbit takovou zábavu ;)

kamosovi se narodil kluk tak jsme sli vcera vecer na jedno :)

tak hlavně ať je to zdrvé ;)

Ono to neni finančně vůbec prdel...ty hory... :)

mi povídej na hory se chystám, a musím si koupit pár nových věcí.. a už jsem na hranici 10 000,- to nemám ještě cestu ubytování, permici......

• Autor

Tak o tom mě nemusíš říkat ;) Taky jeden z důvodů proč tam zatím nejezdím. Pořizovat něco mladýmu aby to pak někde leželo se mě nechce ikdyž to může vyřešit půjčovna. Uvidím co bude dál a třeba se mě taky zadaří :palec2:

Když vezmu ty dva dny co jsme byli s děckama na horách bez ubytování...3 tisice-permanentky,jidlo,půjčení věci.

no jo, ale pak jsou lidi co to nechávají na poslední chvíli jakojá a nebo čekají na slevy po Vánocích kupoval jsem si bundu ta byla za 5 000,- brýle 3 000,- té své hvězdičce jsem kupoval nový boty na snowboard 4 500 no děs, ale jsou to věci snad kvalitní a za to se hold platí, máš tam na horách am jezdíte kde bydlet?? to je dost fajn,¨! to ti dost vytrhne trn z paty

• Autor

Pro mě by to bylo ještě plus cesta s ubytováním ale i to se dá.

ale jo dnes už je to někde jinde než třeba před třemi roky.. dnes se výbava pro děcka dá sehnat za slušný peníz pro dospěláka je to už trošku horší, hlavně já už se vyhýbám Krkonoším jezdím tam jen v létě na kolo v zimě néé to je ráj nácků a já je nesnáším... tam když vejdeš do restaurace dostaneš hned jídelní lístek v němčině, když zjistí že si čecháček tak tě berou jako póvl hnus

Upraveno od perníkář

Já to dělám hlavně kvůli dětem aby se něco naučili.Jinak mě ten snih sere a nemám ho rád a řikám že snih patři jen do hor.Já jsem jižan...

no ve velkém městě je sníh vážně děs.... v přírodě to je bombička.... jediné město ve kterém mi sníh nevadí jsou "moje" Pardubice

Pernikář: Pardubky mi dělaji radost co se týče hokeje :palec2:

no dnes mi zas radost udělali klucíííí!! 4:2 nad Znojmem

chlapáci pro dnešek končím brou

• Autor
Já to dělám hlavně kvůli dětem aby se něco naučili.Jinak mě ten snih sere a nemám ho rád a řikám že snih patři jen do hor.Já jsem jižan...

Máš naprostou pravdu a plně s Tebou souhlasím :palec2: Jenom to chce polovičku kterou to taky baví a děcka který mají zájem. ;)

Ikdyž jak napadla ta trocha sněhu i u nás, tak mladej začal vstávat dřív, hlavně kupodivu sám a chodit do škole už o půl hoďky dřív s bobama.

Docela se rozjeli...hlavně aby jim to vydrželo!

• Autor

Taky si myslím že by mladej mohl být víc spokojenější někde na sněhu než ve vodě kde mršina plave ve škole každej rok dál jenom o to co vyroste ;)

tak hlavně ať je to zdrvé ;)

jj asi bude zdravej porad :)

jj asi bude zdravej porad :)

Když se bude pravidelně zapíjet,bude zdravej jako řípa :p

• Autor

.

Jj Po ránu štamprdličku slivovičky do půllitříčku lol

tak to bych dneska do sebe nedostal ani za milion

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.