perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 takže máme všichni začít chodit k doktorům?? teda musím říci že některé ty sestřičky jsou vážně kočenky.... až někdy těm doktrům závidím ty noční služby.... toho já bych určitě plně využil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 zdravíčko, co bude místo Fabie pane? Zatím se porozhlížím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Zatím se porozhlížím A propíjím love tak aby potom nezbylo jenom na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 kamosovi se narodil kluk tak jsme sli vcera vecer na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Hory,hory a hory...včera Mlady Buky a dnes Černý Důl.Bombastik! Tak to bych si taky nechal líbit takovou zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 kamosovi se narodil kluk tak jsme sli vcera vecer na jedno tak hlavně ať je to zdrvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ono to neni finančně vůbec prdel...ty hory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 mi povídej na hory se chystám, a musím si koupit pár nových věcí.. a už jsem na hranici 10 000,- to nemám ještě cestu ubytování, permici...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak o tom mě nemusíš říkat Taky jeden z důvodů proč tam zatím nejezdím. Pořizovat něco mladýmu aby to pak někde leželo se mě nechce ikdyž to může vyřešit půjčovna. Uvidím co bude dál a třeba se mě taky zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Když vezmu ty dva dny co jsme byli s děckama na horách bez ubytování...3 tisice-permanentky,jidlo,půjčení věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no jo, ale pak jsou lidi co to nechávají na poslední chvíli jakojá a nebo čekají na slevy po Vánocích kupoval jsem si bundu ta byla za 5 000,- brýle 3 000,- té své hvězdičce jsem kupoval nový boty na snowboard 4 500 no děs, ale jsou to věci snad kvalitní a za to se hold platí, máš tam na horách am jezdíte kde bydlet?? to je dost fajn,¨! to ti dost vytrhne trn z paty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Pro mě by to bylo ještě plus cesta s ubytováním ale i to se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) ale jo dnes už je to někde jinde než třeba před třemi roky.. dnes se výbava pro děcka dá sehnat za slušný peníz pro dospěláka je to už trošku horší, hlavně já už se vyhýbám Krkonoším jezdím tam jen v létě na kolo v zimě néé to je ráj nácků a já je nesnáším... tam když vejdeš do restaurace dostaneš hned jídelní lístek v němčině, když zjistí že si čecháček tak tě berou jako póvl hnus Editováno: 18. leden 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já to dělám hlavně kvůli dětem aby se něco naučili.Jinak mě ten snih sere a nemám ho rád a řikám že snih patři jen do hor.Já jsem jižan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no ve velkém městě je sníh vážně děs.... v přírodě to je bombička.... jediné město ve kterém mi sníh nevadí jsou "moje" Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Pernikář: Pardubky mi dělaji radost co se týče hokeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no dnes mi zas radost udělali klucíííí!! 4:2 nad Znojmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 chlapáci pro dnešek končím brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já to dělám hlavně kvůli dětem aby se něco naučili.Jinak mě ten snih sere a nemám ho rád a řikám že snih patři jen do hor.Já jsem jižan... Máš naprostou pravdu a plně s Tebou souhlasím Jenom to chce polovičku kterou to taky baví a děcka který mají zájem. Ikdyž jak napadla ta trocha sněhu i u nás, tak mladej začal vstávat dřív, hlavně kupodivu sám a chodit do škole už o půl hoďky dřív s bobama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Docela se rozjeli...hlavně aby jim to vydrželo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Taky si myslím že by mladej mohl být víc spokojenější někde na sněhu než ve vodě kde mršina plave ve škole každej rok dál jenom o to co vyroste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tak hlavně ať je to zdrvé jj asi bude zdravej porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jj asi bude zdravej porad Když se bude pravidelně zapíjet,bude zdravej jako řípa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 . Jj Po ránu štamprdličku slivovičky do půllitříčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tak to bych dneska do sebe nedostal ani za milion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.