jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Hezky vecer ahoj kocko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoooj bohuzel jako obvykle sobota pracovni a pátek večer teda můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 konečně rozumný slovo a rumu mam jeste docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no ja hlavne musim vymyslet kdy dat auto dohromady .-) co s ním máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahoj kocko Cau kocoure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no ja hlavne musim vymyslet kdy dat auto dohromady .-) na to se vykvajzni, já přijedu špinavým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a rumu mam jeste docela dost další rozumný slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a rumu mam jeste docela dost můžeme s ním být kamarádi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Cau kocoure jak je?co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a pátek večer teda můžeš Kdyz koncim v 19 hod. vecer v praci? A v sobotu musim byt zase na 10? To asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 co s ním máš? potrebuju hlavne poradne vylestit, jeste jsem se k tomu po zime nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 můžeme s ním být kamarádi ? můžu taky,můžu taky?Takový kamarády já mám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 jak je?co novýho? Nestezuju si Novyho? V nedeli se jedu kouknout konecne na masinku Co u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 na to se vykvajzni, já přijedu špinavým ty nejsi zadny meritko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 v 19:00 končíš čili ve 2O:OO jsi na místě. Večírek se bude teprve rozjíždět a to bude ta správná chvíle dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 můžeme s ním být kamarádi ? jj to by se dalo nejak poresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 potrebuju hlavne poradne vylestit, jeste jsem se k tomu po zime nedostal Já to taky asi nestihnu.I když dneska jsem si koupil vosk,ale jestli to nestihnu,pojedu špinavým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 můžu taky,můžu taky?Takový kamarády já mám rád asi nás bude vííííc a se zelenou se budu taky kamarádíčkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) jj to by se dalo nejak poresit díííík sejdeme se v lese, jestli se nebudeš pořád vracet domu Editováno: 13. Květen 2009, autor: Tomas_ek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 v 19:00 končíš čili ve 2O:OO jsi na místě. Večírek se bude teprve rozjíždět a to bude ta správná chvíle dorazit Hlavne ani nevim jak bych se dostala tam a z5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a pojedete tam kdy asi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tam - jestli chceš tak pro tebe zajedu a zpět? autobus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a pojedete tam kdy asi?? nějak na tu šestou sedmou bych chtěl být na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ne diky, jen se ptam orientacne kdy asi tam pojedete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Nestezuju si Novyho? V nedeli se jedu kouknout konecne na masinku Co u tebe? u mě dobrý,není si zatím na co stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.