Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tam - jestli chceš tak pro tebe zajedu a zpět? autobus ? Autobusem? Nekdy v noci? Ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 nějak na tu šestou sedmou bych chtěl být na místě taky to tak nějak plánuju.Hele kde to tam vůbec je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 u mě dobrý,není si zatím na co stěžovat No tak toe perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a nebo tam přřespat a ráno busem za světla do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 taky to tak nějak plánuju.Hele kde to tam vůbec je? dolní chabry, triocamp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Autobusem? Nekdy v noci? Ee tě někdo nejmíň vožralej hodí domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a nebo tam přřespat a ráno busem za světla do práce Ee asi bych to nehrotila Byla jsem minulej rok... to mi musi stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak tenhle cas asi opravdu nedam, no uvidim asi bych prijel uz pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tě někdo nejmíň vožralej hodí domů tak to budu bezpečně já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tě někdo nejmíň vožralej hodí domů Pochybuju ze tam nekdo takovej nekde bude mozna ten kdo prijede jako posledni a uz na nej nic nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 dolní chabry, triocamp to vím,ale přesný místo nee.Pojedu od Teplický dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ee asi bych to nehrotila Byla jsem minulej rok... to mi musi stacit a byla jsi přes noc ? popíjela tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a byla jsi přes noc ? popíjela tam ? Byla jsem tam od patku do nedele a popravde me to docela zklamalo... ale tebe jsem tam videla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak tenhle cas asi opravdu nedam, no uvidim asi bych prijel uz pozde tak se vyprdni na leštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 na jaře to byla slabota, ale podzimní večírek byl parádní a cejtím v kostech, že jarní ten podzim strčí do kapcy v Praze se totiž něco vyleje a Vltava to nebude ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak se vyprdni na leštění no to asi nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vychází sluníčko, na ostatní kašli )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 na jaře to byla slabota, ale podzimní večírek byl parádní a cejtím v kostech, že jarní ten podzim strčí do kapcyv Praze se totiž něco vyleje a Vltava to nebude ) Budu na vas v praci myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 vychází sluníčko, na ostatní kašli )) no mozna, zitra vylestim a v patek uz bych mel volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Budu na vas v praci myslet ty budeš pracovat a v triocampu se bude ještě spát ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 no mozna, zitra vylestim a v patek uz bych mel volno a když to vyjde mě, tak v pátek vyluxuju poprvé od února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ty budeš pracovat a v triocampu se bude ještě spát ) tam se bude spat asi dlouho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 na jaře jsem se vybatolil už asi v devět a první koho jsem potkal mi povídá - vypadáš takověj svěží a čerstvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 a když to vyjde mě, tak v pátek vyluxuju poprvé od února to musi byt hnus velebnosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 tak to je teda pořádnej kekel, ale není čas a prostor, tedy časoprostor ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.