Květen 13, 200916 r tam - jestli chceš tak pro tebe zajedu a zpět? autobus ? Autobusem? Nekdy v noci? Ee
Květen 13, 200916 r nějak na tu šestou sedmou bych chtěl být na místě taky to tak nějak plánuju.Hele kde to tam vůbec je?
Květen 13, 200916 r a nebo tam přřespat a ráno busem za světla do práce Ee asi bych to nehrotila Byla jsem minulej rok... to mi musi stacit
Květen 13, 200916 r tě někdo nejmíň vožralej hodí domů Pochybuju ze tam nekdo takovej nekde bude mozna ten kdo prijede jako posledni a uz na nej nic nezbyde
Květen 13, 200916 r Ee asi bych to nehrotila Byla jsem minulej rok... to mi musi stacit a byla jsi přes noc ? popíjela tam ?
Květen 13, 200916 r a byla jsi přes noc ? popíjela tam ? Byla jsem tam od patku do nedele a popravde me to docela zklamalo... ale tebe jsem tam videla
Květen 13, 200916 r tak tenhle cas asi opravdu nedam, no uvidim asi bych prijel uz pozde tak se vyprdni na leštění
Květen 13, 200916 r na jaře to byla slabota, ale podzimní večírek byl parádní a cejtím v kostech, že jarní ten podzim strčí do kapcy v Praze se totiž něco vyleje a Vltava to nebude )
Květen 13, 200916 r na jaře to byla slabota, ale podzimní večírek byl parádní a cejtím v kostech, že jarní ten podzim strčí do kapcyv Praze se totiž něco vyleje a Vltava to nebude ) Budu na vas v praci myslet
Květen 13, 200916 r vychází sluníčko, na ostatní kašli )) no mozna, zitra vylestim a v patek uz bych mel volno
Květen 13, 200916 r no mozna, zitra vylestim a v patek uz bych mel volno a když to vyjde mě, tak v pátek vyluxuju poprvé od února
Květen 13, 200916 r ty budeš pracovat a v triocampu se bude ještě spát ) tam se bude spat asi dlouho :-)
Květen 13, 200916 r na jaře jsem se vybatolil už asi v devět a první koho jsem potkal mi povídá - vypadáš takověj svěží a čerstvej
Květen 13, 200916 r a když to vyjde mě, tak v pátek vyluxuju poprvé od února to musi byt hnus velebnosti :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.