Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Rosto.Ještě to neni jisty.Kdyby to bylo jisty tak to víš jako první protože máme přece předběžnou dohodu kdybych jel tak Tě naberu.Včera jsem jeden moment myslel že nepojedu vůbec jak mi bylo na hovno.

Vloženo

Rosto a Frigo: tim to neni.Zdenka má v sobotu školu a já musim zajistit hlidání.Kdybych už jel v pátek tak zatím nevím jak to provedu.Jinak rozhodně v pátek se bude nejvic chlastat a sobota bude léčení :smich:

Už mě je líp než včera ale pořád to neni na stopro.

Vloženo

:feve: zrovna takhle blbe... my mame doma v sobotu obrovskou oslavu rodinnou a tam byt musim :wallbash:

od kolika tam v patek najizdite, chlapi? Ja pojedu kolem pres Prahu, bych se mohl zastavit...

Vloženo

To je v pr*eli, v patek zase navazime raselinu, bude se zatravnovat zahradka, my to snad delaji schvalne. To zkusim nejak poresit na ten patek aspon na chvili, ze bych vas taky poznal :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...