Květen 14, 200916 r Ahoj Rosto.Ještě to neni jisty.Kdyby to bylo jisty tak to víš jako první protože máme přece předběžnou dohodu kdybych jel tak Tě naberu.Včera jsem jeden moment myslel že nepojedu vůbec jak mi bylo na hovno.
Květen 14, 200916 r Tak snad se ti udělá dobře. Ten pátek asi bude nejlepší nářez. Mohl bych i dřív,vezmu si asi volno. No rozmysli to.
Květen 14, 200916 r Rosto a Frigo: tim to neni.Zdenka má v sobotu školu a já musim zajistit hlidání.Kdybych už jel v pátek tak zatím nevím jak to provedu.Jinak rozhodně v pátek se bude nejvic chlastat a sobota bude léčení Už mě je líp než včera ale pořád to neni na stopro.
Květen 14, 200916 r zrovna takhle blbe... my mame doma v sobotu obrovskou oslavu rodinnou a tam byt musim od kolika tam v patek najizdite, chlapi? Ja pojedu kolem pres Prahu, bych se mohl zastavit...
Květen 14, 200916 r To je v pr*eli, v patek zase navazime raselinu, bude se zatravnovat zahradka, my to snad delaji schvalne. To zkusim nejak poresit na ten patek aspon na chvili, ze bych vas taky poznal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.