jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj Jiriku :-) Tak jak to s tebou vypadá?Dorazíš zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Nazdar kluci Ahoj pane,chystáš se na ŠH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak jak to s tebou vypadá?Dorazíš zítra? uz zase zacinas hele auto budu delat dnes abych mel zitra vice casu, a zitra uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Já nezačínám....jenom nerad piju sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jak je Rockere ? Des a bida ( zase hovno na praci ) co u tebE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Já nezačínám....jenom nerad piju sám lidi tam budes mit i tak dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OK. Taková malá příprava na ŠH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Já nezačínám....jenom nerad piju sám Jedeš Bramborou nebo maminy Octou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ahoj pane,chystáš se na ŠH? ahoj pane, jj, asi se v sobotu ukážem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jedeš Bramborou nebo maminy Octou. Bramborou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jedeš Bramborou nebo maminy Octou. kdyby jel bramborou tak bych se bal aby pak skodovaci pod vlivem rumlu a zelene, nezacali okopavat brambory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OK. Taková malá příprava na ŠH. Jak se Rosto pripravujes??? mentalne na uhyn mozkovych bunek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj pane, jj, asi se v sobotu ukážem Tak to se tam uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 kdyby jel bramborou tak bych se bal aby pak skodovaci pod vlivem rumlu a zelene, nezacali okopavat brambory to snad nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Bramborou Evers: Dal jsem si ráno kafčo s rumíkem a teď už mám druhýho Bráníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to snad nee no snad neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Evers: Dal jsem si ráno kafčo s rumíkem a teď už mám druhýho Bráníka. To je teda pracovní morálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 No aspon ti ta prace utece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Evers: Dal jsem si ráno kafčo s rumíkem a teď už mám druhýho Bráníka. asi moc nepracujes co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Rosta je zamestnanec teoretik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 To je teda pracovní morálka To jo. A zítra si beru volno abych dal Kikinu do pucu. Bauí: Tak lehce, někdy i víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jj hlidas si, aby ses nepredrel, je me to jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no nic, tak ja se jedu cvicne projet do Počerad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no nic, tak ja se jedu cvicne projet do Počerad :-) Počerady?Kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kousek od Mostu sousede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.