Květen 14, 200916 r Tak jak to s tebou vypadá?Dorazíš zítra? uz zase zacinas hele auto budu delat dnes abych mel zitra vice casu, a zitra uvidim
Květen 14, 200916 r Jedeš Bramborou nebo maminy Octou. kdyby jel bramborou tak bych se bal aby pak skodovaci pod vlivem rumlu a zelene, nezacali okopavat brambory
Květen 14, 200916 r OK. Taková malá příprava na ŠH. Jak se Rosto pripravujes??? mentalne na uhyn mozkovych bunek ??
Květen 14, 200916 r kdyby jel bramborou tak bych se bal aby pak skodovaci pod vlivem rumlu a zelene, nezacali okopavat brambory to snad nee
Květen 14, 200916 r Evers: Dal jsem si ráno kafčo s rumíkem a teď už mám druhýho Bráníka. To je teda pracovní morálka
Květen 14, 200916 r Evers: Dal jsem si ráno kafčo s rumíkem a teď už mám druhýho Bráníka. asi moc nepracujes co?
Květen 14, 200916 r To je teda pracovní morálka To jo. A zítra si beru volno abych dal Kikinu do pucu. Bauí: Tak lehce, někdy i víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.