Květen 15, 200916 r Autor já za chvilku jdu sekat společné prostory před bytovkou a vůbec se mi nechce. A na co máš sekačku !!! Nebo snad máš rád poctivou ruční práci a jdeš do toho kosou
Květen 15, 200916 r co jste zase delali blbci?? sli jsme si sednout na chvili a dali jsme si ukol . . . . vice bobik
Květen 15, 200916 r byli jsme se podívat na ROZVOJI, máme kytku, moc ji potřebujou v Hradišti na jednom krbu, aby tam měli dvě stejný museli jsme to udělat. člověk si dá 7 rumů, zaplatí 5 a dakiho bolí hlava
Květen 15, 200916 r byli jsme se podívat na ROZVOJI, máme kytku, moc ji potřebujou v Hradišti na jednom krbu, aby tam měli dvě stejnýmuseli jsme to udělat. člověk si dá 7 rumů, zaplatí 5 a dakiho bolí hlava :smich: :smich: ja uz jsem OK - dal bych hodku spanku ale OK presne ty kytce v MH bylo smutno.... uz nebude....
Květen 15, 200916 r já byl i ráno o.k. sem si pak dal ještě nějaký telefonátky a ráno jsem se probudil s telefonem na nabíječce v posteli a kabelem okolo krku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.