Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Chlape: ty tam nebudeš zitra??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ja snidane doma, ale ted uz v praci jj ja tu Prahu dnes asi taky nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 bez snidane a od rana v praci myslim ze bude az obed .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Baurak: a zitra budeš ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Baurak: a zitra budeš ne? jj zitra dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 já za chvilku jdu sekat společné prostory před bytovkou a vůbec se mi nechce. A na co máš sekačku !!! Nebo snad máš rád poctivou ruční práci a jdeš do toho kosou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 No nic, jdu dodělat zbytek a odjezd Tak dnes bo zítra na SkodaHome ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 cus vandalove! cus spolupachateli D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 cus spolupachateli D ani mi nerikej uz tam nesmime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 co jste zase delali blbci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 co jste zase delali blbci?? ne tak nahlas psssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 co jste zase delali blbci?? sli jsme si sednout na chvili a dali jsme si ukol . . . . vice bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ne tak nahlas psssst tak povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no bobajs povidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 .... no proste znas tu historku s kytkou bobikem a se mnou.... tak vcera opet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to bylo na rozvoji?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 byli jsme se podívat na ROZVOJI, máme kytku, moc ji potřebujou v Hradišti na jednom krbu, aby tam měli dvě stejný museli jsme to udělat. člověk si dá 7 rumů, zaplatí 5 a dakiho bolí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 byli jsme se podívat na ROZVOJI, máme kytku, moc ji potřebujou v Hradišti na jednom krbu, aby tam měli dvě stejnýmuseli jsme to udělat. člověk si dá 7 rumů, zaplatí 5 a dakiho bolí hlava :smich: :smich: ja uz jsem OK - dal bych hodku spanku ale OK presne ty kytce v MH bylo smutno.... uz nebude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 já byl i ráno o.k. sem si pak dal ještě nějaký telefonátky a ráno jsem se probudil s telefonem na nabíječce v posteli a kabelem okolo krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 kolik vas tam zase bylo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 michal, dakie, dimi, petr81, já, mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 a bylo to OK hosi jdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak to je rozumna sestava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Nazdar pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Čest Tak už to máš vypucovanéé=é?? Asi ti zaprší co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.