Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ty vado,pořád mi je nějak divně Tak něco pro lepší náladu sousede. Ty a brambora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Fešácí.....oba dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ja jsem velmi rad, ze jsem si rozsiril obzor a s mnohymi si potrasl rukou, ktere tu casto vidam a nyni je neznam jen z fotek - misch, romarioo, Rosta atp... ! Co tam dela ten bilej nekoncernowej pekac??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ty vado,pořád mi je nějak divně bylo to včera krušný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Taky Dane. Standi je to tak. Bylo to krušný a 2x jaks napsal. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 bylo to včera krušný??? no jo,bylo toho hóóódně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Prej to bylo jeste krusnejsi, nez Krusovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak to koukám, že tam příště budu muset zůstat i na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno no a pozeral si tie zábery Brnenskej knajpy? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno zařídím si, abych nemusel druhej den do práce to s tím spaním v posteli jsem četl něco od Dakieho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno Do postele (čti auto ) za 160,- vočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno kua, kdyby Mára nerozložil to spaní, tak sem šel pokračovat s tebou ale už pokračujem u kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Jirko. Nšročnej víkend co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Rosto.Fotečku pošlu večer.Jo? Slibuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Jirko. Nšročnej víkend co ? u me v pohode, nepil jsem, tak ze pohodicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Rosto.Fotečku pošlu večer.Jo? Slibuju. Jj. Díky. Všechny co se mě týkaj jo? Jirka. Tak já pařil v pátek a v sobotu sem to ještě cítil. Ale Ok akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kdyz se pari poradne tak to bohuzel citit je .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dal bych si ted s chuti česnečku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dal bych si ted s chuti česnečku! jizda semnou ti take udela dobre .. kazdy hned prohlasuje ze uz je OK a staci kdyz mu zastavim .. tahle u te znacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To určitě Snižku...ted jsem mluvil s Michalem...a prej jseš pěknej SEBEVRAH...bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahojte piskoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dobré ránko holčičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ranko? To jsi tedka vstaval nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.