Květen 16, 200916 r Ty vado,pořád mi je nějak divně Tak něco pro lepší náladu sousede. Ty a brambora.
Květen 16, 200916 r Ja jsem velmi rad, ze jsem si rozsiril obzor a s mnohymi si potrasl rukou, ktere tu casto vidam a nyni je neznam jen z fotek - misch, romarioo, Rosta atp... ! Co tam dela ten bilej nekoncernowej pekac???
Květen 16, 200916 r jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno no a pozeral si tie zábery Brnenskej knajpy? :smich:
Květen 16, 200916 r jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno zařídím si, abych nemusel druhej den do práce to s tím spaním v posteli jsem četl něco od Dakieho
Květen 16, 200916 r jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno Do postele (čti auto ) za 160,- vočí.
Květen 16, 200916 r jojo,měl si zůstat.Do postele(čti Auto) jsem se dostal až ve 4 ráno kua, kdyby Mára nerozložil to spaní, tak sem šel pokračovat s tebou ale už pokračujem u kámoše
Květen 17, 200916 r Ahoj Rosto.Fotečku pošlu večer.Jo? Slibuju. Jj. Díky. Všechny co se mě týkaj jo? Jirka. Tak já pařil v pátek a v sobotu sem to ještě cítil. Ale Ok akce.
Květen 17, 200916 r Dal bych si ted s chuti česnečku! jizda semnou ti take udela dobre .. kazdy hned prohlasuje ze uz je OK a staci kdyz mu zastavim .. tahle u te znacky
Květen 17, 200916 r To určitě Snižku...ted jsem mluvil s Michalem...a prej jseš pěknej SEBEVRAH...bejku!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.