cerrtinka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak to já na obídek teprve jdu..bude zelíčko a plněný br.knedlíčky,to já moc nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nikde nikdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Asi všichni slaví titul...a nemyslím zrovna ten vysokoškolskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 To jsou kšefty teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdarec Spidi. Jak žiješ.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nikde nikdo... To je divný v tuhle dobu ale po weekendu se není čemu divit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdarec Spidi. Jak žiješ.? Čao Rosťo, pořád v poklusu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 To je divný v tuhle dobu ale po weekendu se není čemu divit Čao Laďo, no co se dá dělat, půjdu nespíš do real hospy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj HF.Tak jak jsi to dnes zvládnul s tim šoferováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Čao Rosťo, pořád v poklusu... Tak hlavně že to je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jj, naprosto na pohodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Čao Laďo, no co se dá dělat, půjdu nespíš do real hospy... Tam já nemůžu páč musím nechat játrům trochu klidu před dalším weekendem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj HF.Tak jak jsi to dnes zvládnul s tim šoferováním? Cestující přežili, bus taky a jenom já jsem dojel dom a vytuhnul v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 HF: co Ty na to? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...7726&st=125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Laďo, odpočinek až později, v důchodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 HF: co Ty na to?http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...7726&st=125 Už jsem koukal a zní to velice lákavě Teda tak lákavě že už jsme domluveni že tam pojedeme všichni 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Laďo, odpočinek až později, v důchodu... Tak to já už musím odpočívat půlku dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 HF: super zpráva!!! Hele mrkni se do vlákna...ptám se tam na autobus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak to já už musím odpočívat půlku dne Kurec Laďo, to já bych s takovou nic neudělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdarec Spidi,tebe už jsem tady dlouho neviděl.Máš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 HF: super zpráva!!! Hele mrkni se do vlákna...ptám se tam na autobus... Jen co bude v noci čas tak ho prolezu znova a pořádně celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Kurec Laďo, to já bych s takovou nic neudělal... Tak tomu věřím. Jenže já už to nemám tak jednoduchý jak to bejvávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nazdar sousede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Zdarec Spidi,tebe už jsem tady dlouho neviděl.Máš se? Čéče Tebe jsem taky dlouho neviděl !!! A co škoda logan - jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Nazdar sousede. Zdarec Rosťo,tak jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.