Květen 18, 200916 r tak to já na obídek teprve jdu..bude zelíčko a plněný br.knedlíčky,to já moc nemusím
Květen 18, 200916 r To je divný v tuhle dobu ale po weekendu se není čemu divit Čao Laďo, no co se dá dělat, půjdu nespíš do real hospy...
Květen 18, 200916 r Autor Čao Laďo, no co se dá dělat, půjdu nespíš do real hospy... Tam já nemůžu páč musím nechat játrům trochu klidu před dalším weekendem
Květen 18, 200916 r Autor Ahoj HF.Tak jak jsi to dnes zvládnul s tim šoferováním? Cestující přežili, bus taky a jenom já jsem dojel dom a vytuhnul v posteli
Květen 18, 200916 r Autor HF: co Ty na to?http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...7726&st=125 Už jsem koukal a zní to velice lákavě Teda tak lákavě že už jsme domluveni že tam pojedeme všichni 4.
Květen 18, 200916 r Autor Laďo, odpočinek až později, v důchodu... Tak to já už musím odpočívat půlku dne
Květen 18, 200916 r Tak to já už musím odpočívat půlku dne Kurec Laďo, to já bych s takovou nic neudělal...
Květen 18, 200916 r Autor HF: super zpráva!!! Hele mrkni se do vlákna...ptám se tam na autobus... Jen co bude v noci čas tak ho prolezu znova a pořádně celý
Květen 18, 200916 r Autor Kurec Laďo, to já bych s takovou nic neudělal... Tak tomu věřím. Jenže já už to nemám tak jednoduchý jak to bejvávalo
Květen 18, 200916 r Autor Zdarec Spidi,tebe už jsem tady dlouho neviděl.Máš se? Čéče Tebe jsem taky dlouho neviděl !!! A co škoda logan - jezdí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.