Květen 18, 200916 r Čéče Tebe jsem taky dlouho neviděl !!! A co škoda logan - jezdí Když jsem měl v pátek propustku,tak v neděli jsem se musel věnovat paní Hele co byl zaač ten zelenej Absinth?Byl fakt dobrej
Květen 18, 200916 r Čao jirko, mám se na pohodu... Tak to je v cajku,tak to má být Jinak moc pěknej avatar
Květen 18, 200916 r Tak tomu věřím. Jenže já už to nemám tak jednoduchý jak to bejvávalo No jo, já teď musím zaklepat na můj bukovej stolek, zatím su zdáv a erekci mám též v normě...
Květen 18, 200916 r Tak to je v cajku,tak to má být Jinak moc pěknej avatar Jj, pohodička je k nezaplacení... Avatar teď sedí vedle mě a kouká na telku...
Květen 18, 200916 r Jj, pohodička je k nezaplacení... Avatar teď sedí vedle mě a kouká na telku... hezky pěkně pane
Květen 18, 200916 r Autor Hele co byl zaač ten zelenej Absinth?Byl fakt dobrej Dobrej a silnej . Snížek měl ještě žlutej
Květen 18, 200916 r Autor No jo, já teď musím zaklepat na můj bukovej stolek, zatím su zdáv a erekci mám též v normě... Tak to máš narozdíl ode mě
Květen 18, 200916 r Autor To kdyby člověk věděl tak by pak dělal všechno úplně jinak ale asi je to lepší nevědět !!!
Květen 18, 200916 r No jo Laďo, taky si říkám, že když chodím spát ve dvě ráno a vstávám v pět, že to nemůže dopadnou dobře...
Květen 18, 200916 r Autor Každej potřebujeme něco jinýho a naštěstí si tělo vždycky řekne co chce. Ale 3.hoďky spánku já přežiju tak max. dva dny a pak jsem mrtvola
Květen 18, 200916 r No ale čéče co mi hodně pomáhá jsou vitamíny, nemám problém sežrat za den třeba 10 kousků kiwi a podobně... Jinak hlavní věc, co mě dodává energii je práce a holky, z obojího mám radost a obojí mě těší...
Květen 18, 200916 r Autor Tak to je asi můj problémek s těma vitamínama . A v tom ostatním není co dodat
Květen 18, 200916 r Kup si v TESCU ze dva pytle teho exóóótickýho ovoce a pěkně se tym futruj. U nás je na pytel, stejně jako v sousedních zemích bývalýho Rakouska-Uherska, dost špatná skladba potravin a špatný stravovací návyky, proto je v těchto zemích vyšší procentuální podíl rakoviny tlustýho střeva a klíčových důvodem je právě veliká absence přírodních látek a vitamínů.
Květen 18, 200916 r Autor Tak tlustý střevo už mám od srpna 2000 pod drobnohledem u doktorů a s tím ovocem budu muset začít a nejenom proto že musím .
Květen 18, 200916 r Vem si Laďo ty pošukaný Chorvaty, voni zobou jenom ryby, fíky a zapíjí to domácím vínem a sou zdraví ja řípy...
Květen 18, 200916 r Autor A to je všechno co nemám a chybí mě . To víno zatím vynechám a začnu pomale ale jistě měnit i to ostatní v životě
Květen 18, 200916 r OK sousede ale nějak nestíhám. Jinak ŠH skvělý. V kolik si dorazil v neděli domů? Já vypad asi tak v 17:00.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.