Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Čao jirko, mám se na pohodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Čéče Tebe jsem taky dlouho neviděl !!! A co škoda logan - jezdí Když jsem měl v pátek propustku,tak v neděli jsem se musel věnovat paní Hele co byl zaač ten zelenej Absinth?Byl fakt dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Čao jirko, mám se na pohodu... Tak to je v cajku,tak to má být Jinak moc pěknej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak tomu věřím. Jenže já už to nemám tak jednoduchý jak to bejvávalo No jo, já teď musím zaklepat na můj bukovej stolek, zatím su zdáv a erekci mám též v normě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak to je v cajku,tak to má být Jinak moc pěknej avatar Jj, pohodička je k nezaplacení... Avatar teď sedí vedle mě a kouká na telku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jj, pohodička je k nezaplacení... Avatar teď sedí vedle mě a kouká na telku... hezky pěkně pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jirko, avatar povidal, že díky a že Ty se taky cool... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jirko, avatar povidal, že díky a že Ty se taky cool... že dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Vyřízeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hele co byl zaač ten zelenej Absinth?Byl fakt dobrej Dobrej a silnej . Snížek měl ještě žlutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No jo, já teď musím zaklepat na můj bukovej stolek, zatím su zdáv a erekci mám též v normě... Tak to máš narozdíl ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Třeba Laďo budu já sám za pár let ouplně v řiti a bude to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 To kdyby člověk věděl tak by pak dělal všechno úplně jinak ale asi je to lepší nevědět !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No jo Laďo, taky si říkám, že když chodím spát ve dvě ráno a vstávám v pět, že to nemůže dopadnou dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Každej potřebujeme něco jinýho a naštěstí si tělo vždycky řekne co chce. Ale 3.hoďky spánku já přežiju tak max. dva dny a pak jsem mrtvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No ale čéče co mi hodně pomáhá jsou vitamíny, nemám problém sežrat za den třeba 10 kousků kiwi a podobně... Jinak hlavní věc, co mě dodává energii je práce a holky, z obojího mám radost a obojí mě těší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak to je asi můj problémek s těma vitamínama . A v tom ostatním není co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Kup si v TESCU ze dva pytle teho exóóótickýho ovoce a pěkně se tym futruj. U nás je na pytel, stejně jako v sousedních zemích bývalýho Rakouska-Uherska, dost špatná skladba potravin a špatný stravovací návyky, proto je v těchto zemích vyšší procentuální podíl rakoviny tlustýho střeva a klíčových důvodem je právě veliká absence přírodních látek a vitamínů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak tlustý střevo už mám od srpna 2000 pod drobnohledem u doktorů a s tím ovocem budu muset začít a nejenom proto že musím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 bry vecer Nápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Vem si Laďo ty pošukaný Chorvaty, voni zobou jenom ryby, fíky a zapíjí to domácím vínem a sou zdraví ja řípy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 bry vecer Zdar jak Brno, ty woe já mám teprve pozdní odpoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 A to je všechno co nemám a chybí mě . To víno zatím vynechám a začnu pomale ale jistě měnit i to ostatní v životě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 OK sousede ale nějak nestíhám. Jinak ŠH skvělý. V kolik si dorazil v neděli domů? Já vypad asi tak v 17:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.