O.v.i. Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 držková a segedín a jako dezert jahůdkový mrož ouuuu .... mizim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 k obědu? zmrzlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 držková a segedín a jako dezert jahůdkový mrož hezky pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 zdarec Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ouuuu .... mizim! tak dobrou chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 k obědu? zmrzlina to byl jen takový malý dezertík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hezky pěkně taky jsem nažranej jak ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jirka3 : čus chuligáne standis: já myslel svůj oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čus Tom aha a jakou jsi si dal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec chapi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec chapi ... chlapi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdravicko .... no tak to se omlouvam ,,dlouho jsem tu nebyl .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec chapi ... čau Jery chlapi?? konečně se tady taky začínají objevovat holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdravicko .... no tak to se omlouvam ,,dlouho jsem tu nebyl .... v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čau Jery Caues ... No taky koukam ,, Je to znat po case sem vlezu a hned dostanu zdrba za spatne osloveni ... Jak se jinac dari ? ja ted posledni dobou nejak vuec nestiham ani srazky na ktery jsem chtel jet mi nevysly... Uvazuju co Doksy ,nejak se nasiralo prace a povinosti..., nejedes nahodou ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 daří se fajn, konečně jsem si začal dodělávat auto do krásy, tak jsem spokojen Doksy jsem chtěl jet, ale jdu v sobotu do 15:00 do práce, a než bych tam dojel, tak bude konec, tak budu spoléhat, že mi to vyjde na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak to je fajn,,ja uz jsem se na zkraslovani tak nejak vykaslal a pomalicku polehoucku se bude kutit nad novym vozidlem ..., O doksech silne uvazuju prave,ale videl jsem ,zese tam moc lidiasi nechysta tady z fora a takyto mam tak trosku z ruky tak uvidim .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to budeš dělat Hondu co máš v podpisu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Honda i Octa uz zustanou tak jak jsou takze serie ,ale behem leta budu sedlat Hondu CRX tak tam asi povedou vsecky cesticky.,no a jelikoz potrebuju nejake auto ,se kterym se da vozit veci a lidi tak misto octaveny nastoupi bud RS nebo nejaka dvojka....ale to je jeste nejiste.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak to je fajn,,ja uz jsem se na zkraslovani tak nejak vykaslal a pomalicku polehoucku se bude kutit nad novym vozidlem ..., O doksech silne uvazuju prave,ale videl jsem ,zese tam moc lidiasi nechysta tady z fora a takyto mam tak trosku z ruky tak uvidim .., áá Doksy,jela bych hned kdyby to nebylo tak z ruky a samotinká se bojim tak třeba taky příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jak RS, tak i CRX schvaluji, pěkná kombinace zábavy a užitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ha po O a je to Ok .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ha po O a je to Ok .) Nerfajeř caues ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a co bylo OVI??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak se tu zatím mějte pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.