Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hahaa na mysku prej.... Ty tam neklikáš na myšku??Já teď jak o život...ale holka si z toho nic nedělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj holčičko ahoj chlapečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Až tak jo? waw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ahoj chlapečku Děti děti..odkud jsi tam od KV?trochu to tam znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Děti děti..odkud jsi tam od KV?trochu to tam znám áále,bydlím v takový malý prdýlce za Varama,v Nejdku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No nic já se loučím..čeká na mě saunička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No nic já se loučím..čeká na mě saunička tak se měj a pozdravuj ...ps-teď sem si všimla že ses mě už dnes jednou ptal kde tady bydlím,promiň,nevšimla sem si..měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nejlepší je nedělat nic, to člověk nic nezkazí To máš sice pravdu že nic nezkazíš ale nedělat nic je celkem o ničem a hodně brzo se to omrzí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak kdepak jste?už je dávno po večeři i večerníčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Co to je večerníček ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Co to je večerníček ?!? jedeš doksy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jj a na celej weekend Mám bloklou chatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak už jsem tady zase..pěkně vysauníčkovanej a teď už i po večeři.. Ještě půjdu asi trochu protáhnout tělo ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takhle se huntovat navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takhle se huntovat navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jel jsem teď služební Vectrou a je to mrcha líná...ale zase koráb jako prase..má to přes 2 tuny...Ale pod 2tis otáček to vůbec nejede a to je to turbochrochták... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takhle se huntovat navečer Neboj už to zapíjím Gambáčem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No tak to je už jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ale nikdo nepije semnou...Musím dát chladit další...nějak rychle to mizí z té lahve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Někteří se musí šetřit do Doks páč už nejsou nejmladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Někteří se musí šetřit do Doks páč už nejsou nejmladší děláš jak kdyby ti bylo 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 brý večer zdarec spoluchuligáne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 děláš jak kdyby ti bylo 60 To ještě né ale byl jsem po Turnovským srazu ve špitále na krvi a doktorce se ty výsledky moc nelíbili tak se musím šetřit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To ještě né ale byl jsem po Turnovským srazu ve špitále na krvi a doktorce se ty výsledky moc nelíbili tak se musím šetřit !!! no jo,taková začátečnická chyba....máš se vylejt až po odběru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.