Květen 19, 200916 r hahaa na mysku prej.... Ty tam neklikáš na myšku??Já teď jak o život...ale holka si z toho nic nedělá...
Květen 19, 200916 r Děti děti..odkud jsi tam od KV?trochu to tam znám áále,bydlím v takový malý prdýlce za Varama,v Nejdku..
Květen 19, 200916 r No nic já se loučím..čeká na mě saunička tak se měj a pozdravuj ...ps-teď sem si všimla že ses mě už dnes jednou ptal kde tady bydlím,promiň,nevšimla sem si..měj se
Květen 19, 200916 r Autor nejlepší je nedělat nic, to člověk nic nezkazí To máš sice pravdu že nic nezkazíš ale nedělat nic je celkem o ničem a hodně brzo se to omrzí !!!
Květen 19, 200916 r tak už jsem tady zase..pěkně vysauníčkovanej a teď už i po večeři.. Ještě půjdu asi trochu protáhnout tělo ven...
Květen 19, 200916 r jel jsem teď služební Vectrou a je to mrcha líná...ale zase koráb jako prase..má to přes 2 tuny...Ale pod 2tis otáček to vůbec nejede a to je to turbochrochták...
Květen 19, 200916 r Ale nikdo nepije semnou...Musím dát chladit další...nějak rychle to mizí z té lahve...
Květen 19, 200916 r Někteří se musí šetřit do Doks páč už nejsou nejmladší děláš jak kdyby ti bylo 60
Květen 19, 200916 r Autor děláš jak kdyby ti bylo 60 To ještě né ale byl jsem po Turnovským srazu ve špitále na krvi a doktorce se ty výsledky moc nelíbili tak se musím šetřit !!!
Květen 19, 200916 r To ještě né ale byl jsem po Turnovským srazu ve špitále na krvi a doktorce se ty výsledky moc nelíbili tak se musím šetřit !!! no jo,taková začátečnická chyba....máš se vylejt až po odběru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.