Květen 19, 200916 r co naděláš já byl v podstatě hodnej slušnej a tak dále dobrej.. dobrý večer, nová tváři
Květen 19, 200916 r Tady je každej stručnej...jako ve škole u tabule chceš nějakou slohovku? Není problém stačí říct a já se ti rozepíšu, že ti nebude stačit monitor
Květen 19, 200916 r já byl v podstatě hodnej slušnej a tak dále dobrý večer, nová tváři nová?od včerejška
Květen 19, 200916 r já byl v podstatě hodnej slušnej a tak dále dobrý večer, nová tváři nová?od včerejška
Květen 19, 200916 r Nazdar bordel Tome, Jirko s jedničkou, a další ... jste se tady nějak seběhli...skončil večerníček a je vás tady najednou..
Květen 19, 200916 r Autor no jo,taková začátečnická chyba....máš se vylejt až po odběru Příště udělám doktorce radost - pokud v září zase něco nebude !!! Aspoň mě bude chválit že jsem se dal na lepší cestu
Květen 19, 200916 r co byste řekli tomu debilovi co to ukradl? http://zpravy.idnes.cz/prchajici-zlodej-op...01414_praha_cen Já bych ho natvrdo zavřel někam do lomu a makat...
Květen 19, 200916 r nová?od včerejška ahá a kde se o Tobě něco dozvím? Koníčky, zájmy a ták, nějaký fotky... Nazdar bordel Tome, Jirko s jedničkou, a další ... jste se tady nějak seběhli...skončil večerníček a je vás tady najednou.. Čauves copak já jsem nějakej bordelář, tsss
Květen 19, 200916 r Nazdar bordel Tome, Jirko s jedničkou, a další ... jste se tady nějak seběhli...skončil večerníček a je vás tady najednou.. Zdarec.Dal bych pivko,ale nic tu v lednici nemam.Sakra
Květen 19, 200916 r koukám že mi to poslalo 2x,nějak mi to tu blbne a háže chybu pardon.. tím se netrap, kdyby tu byl nějakej moderátor nebo admin, tak by to smazal, ale jsou líný jako veš
Květen 19, 200916 r Zdarec.Dal bych pivko,ale nic tu v lednici nemam.Sakra taky bych si dal, nechceš skočit na Rozvoj
Květen 19, 200916 r Autor co byste řekli tomu debilovi co to ukradl?http://zpravy.idnes.cz/prchajici-zlodej-op...01414_praha_cen Já bych ho natvrdo zavřel někam do lomu a makat... Když už ho ukrad tak neměl na vybranou ale kdyby mu usekli ruku, tak si to podruhý a každej jinej napřed rozmyslí než by do něčeho takovýho šel !!!
Květen 19, 200916 r Bylzde: jak to vidiš s tim Hradcem? Myslíš ta party u Modré ústřice u tebe? Kdy to je?
Květen 19, 200916 r taky bych si dal, nechceš skočit na Rozvoj a vodvezeš mě pak domů? Máte tam někoho na buzení?
Květen 19, 200916 r Autor tím se netrap, kdyby tu byl nějakej moderátor nebo admin, tak by to smazal, ale jsou líný jako veš žeby praxe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.