Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 zdarec spoluchuligáne ty jsi větší chuligán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ty jsi větší chuligán co naděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 brý večer dobrej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tady je každej stručnej...jako ve škole u tabule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 co naděláš já byl v podstatě hodnej slušnej a tak dále dobrej.. dobrý večer, nová tváři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tady je každej stručnej...jako ve škole u tabule chceš nějakou slohovku? Není problém stačí říct a já se ti rozepíšu, že ti nebude stačit monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já byl v podstatě hodnej slušnej a tak dále dobrý večer, nová tváři nová?od včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já byl v podstatě hodnej slušnej a tak dále dobrý večer, nová tváři nová?od včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nazdar bordel Tome, Jirko s jedničkou, a další ... jste se tady nějak seběhli...skončil večerníček a je vás tady najednou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no jo,taková začátečnická chyba....máš se vylejt až po odběru Příště udělám doktorce radost - pokud v září zase něco nebude !!! Aspoň mě bude chválit že jsem se dal na lepší cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 koukám že mi to poslalo 2x,nějak mi to tu blbne a háže chybu pardon.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 co byste řekli tomu debilovi co to ukradl? http://zpravy.idnes.cz/prchajici-zlodej-op...01414_praha_cen Já bych ho natvrdo zavřel někam do lomu a makat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nová?od včerejška A co Tě přivádí mezi alkoholiky ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nová?od včerejška ahá a kde se o Tobě něco dozvím? Koníčky, zájmy a ták, nějaký fotky... Nazdar bordel Tome, Jirko s jedničkou, a další ... jste se tady nějak seběhli...skončil večerníček a je vás tady najednou.. Čauves copak já jsem nějakej bordelář, tsss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nazdar bordel Tome, Jirko s jedničkou, a další ... jste se tady nějak seběhli...skončil večerníček a je vás tady najednou.. Zdarec.Dal bych pivko,ale nic tu v lednici nemam.Sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 koukám že mi to poslalo 2x,nějak mi to tu blbne a háže chybu pardon.. tím se netrap, kdyby tu byl nějakej moderátor nebo admin, tak by to smazal, ale jsou líný jako veš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdarec.Dal bych pivko,ale nic tu v lednici nemam.Sakra taky bych si dal, nechceš skočit na Rozvoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bylzde: jak to vidiš s tim Hradcem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A co Tě přivádí mezi alkoholiky ?!? no šla sem náhodou kolemm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 dobrej.. ahoj novoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 co byste řekli tomu debilovi co to ukradl?http://zpravy.idnes.cz/prchajici-zlodej-op...01414_praha_cen Já bych ho natvrdo zavřel někam do lomu a makat... Když už ho ukrad tak neměl na vybranou ale kdyby mu usekli ruku, tak si to podruhý a každej jinej napřed rozmyslí než by do něčeho takovýho šel !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bylzde: jak to vidiš s tim Hradcem? Myslíš ta party u Modré ústřice u tebe? Kdy to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 taky bych si dal, nechceš skočit na Rozvoj a vodvezeš mě pak domů? Máte tam někoho na buzení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tím se netrap, kdyby tu byl nějakej moderátor nebo admin, tak by to smazal, ale jsou líný jako veš žeby praxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirko3 jsi v Pze?Taky bych zašel na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.