jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Myslíš ta party u Modré ústřice u tebe? Kdy to je? To snad ani radsi nedelejte foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 přespíš v autě za 15O a na okno ti klidně zaklepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirko3 jsi v Pze?Taky bych zašel na pivko jojo,jsem v Praze.Kde bydlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Když už ho ukrad tak neměl na vybranou ale kdyby mu usekli ruku, tak si to podruhý a každej jinej napřed rozmyslí než by do něčeho takovýho šel !!! Se divím že už není dávno zavřenej...už jednou ujížděl a takový případy bych rovnou zavíral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 přespíš v autě za 15O a na okno ti klidně zaklepu za 160 jsem to měl,slabý 3 hodinky spánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jojo,jsem v Praze.Kde bydlíš? Kousek vedle Kunratickýho lesa a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 žeby praxe 3 a půl roku tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no šla sem náhodou kolemm.. A nevlez sem, že Co ty Doksy jak ses ptala - jedeš ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 za 160 jsem to měl,slabý 3 hodinky spánku já měl spánku asi 4 hodiny, ale co prdel byla a narvanej jak taška jsem byl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Kousek vedle Kunratickýho lesa a ty? Újezd nad Lesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A nevlez sem, že Co ty Doksy jak ses ptala - jedeš ?!? jela bych hned..ale mám to daleko a samotinká se bojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To snad ani radsi nedelejte foto No to bude prdel tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já měl spánku asi 4 hodiny, ale co prdel byla a narvanej jak taška jsem byl taky To víš že jo,navíc podle mě nic hroznýho se nestalo,takže cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jela bych hned..ale mám to daleko a samotinká se bojím on se tu nějakej gantleman najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 3 a půl roku tady Tak Tebe tu nedoženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No to bude prdel tam no,to doslova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jela bych hned..ale mám to daleko a samotinká se bojím Kdo se bojí nesmí do lesa...a už vůbec ne sem do hospody Tady je to samý úchyl a já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To víš že jo,navíc podle mě nic hroznýho se nestalo,takže cajk hele celý se to vysvětlilo a stejně podle mě ten jeliman kecal. Protože platbu za chatku chce vždy předem. Ale na každou svini se vaří voda Ono na něj dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Chce to sem vic bab... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Újezd nad Lesy Hmm to je blbý...to je trochu z ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak Tebe tu nedoženu Mě taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tím se netrap, kdyby tu byl nějakej moderátor nebo admin, tak by to smazal, ale jsou líný jako veš jo jinak náká moje fotka je na profilu,to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak Tebe tu nedoženu 3 a půl roku jako moderátor a admin jinak od 2OO5 tu straším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hele celý se to vysvětlilo a stejně podle mě ten jeliman kecal. Protože platbu za chatku chce vždy předem.Ale na každou svini se vaří voda Ono na něj dojde Tak zkoušel to,asi čekal že mu to zaplatím ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no,to doslova Povinná výbava je plně syntetický 0W-50 lubri oil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.