Květen 19, 200916 r jo jinak náká moje fotka je na profilu,to stačí moc malá, tam už jsem koukal plnou velikost
Květen 19, 200916 r Hmm to je blbý...to je trochu z ruky... to jo ,tak asi holt každej do tý svý hospůdky
Květen 19, 200916 r Tak zkoušel to,asi čekal že mu to zaplatím ještě jednou pro pár korun, ale dělat takový tyjátry prdel nám měl líbat
Květen 19, 200916 r jo jinak náká moje fotka je na profilu,to stačí Fotek klidně můžeš přidat...tady jich má každej hafo...tak nás musíš dohnat...
Květen 19, 200916 r Autor jela bych hned..ale mám to daleko a samotinká se bojím Já to mám jenom 307.8 Km Co Ty ?!? A kdo se bojí nesmí do hospody přece !!! Upraveno Květen 19, 200916 r od Hrábě Fernétti
Květen 19, 200916 r Fotek klidně můžeš přidat...tady jich má každej hafo...tak nás musíš dohnat... tak tak, já tu mám i spoustu videí :D
Květen 19, 200916 r to jo ,tak asi holt každej do tý svý hospůdky Jsem byl po sauně vyprahlej tak už mám v sobě 2G a zachvíli načnu třetí
Květen 19, 200916 r pro pár korun, ale dělat takový tyjátryprdel nám měl líbat no když si spočítám,kolik tam měl třeba jenom ze mě-vstup,spaní v autě,jídlo,pití....
Květen 19, 200916 r no když si spočítám,kolik tam měl třeba jenom ze mě-vstup,spaní v autě,jídlo,pití.... z vleznýho olinovi má kilo
Květen 19, 200916 r pro pár korun, ale dělat takový tyjátryprdel nám měl líbat tomě ty woe ty jsi fakt utekl z Modrý ústřice Prdel líbat no tfuj tajxl...
Květen 19, 200916 r Jsem byl po sauně vyprahlej tak už mám v sobě 2G a zachvíli načnu třetí já bohužel nemám co načínat
Květen 19, 200916 r tomě ty woe ty jsi fakt utekl z Modrý ústřice Prdel líbat no tfuj tajxl... jasně, modrá ústřice, to je moje
Květen 19, 200916 r Já bych se dneska wopral Kluci dneska jsem zhřešil... požádal jsi manželky bližního svého?
Květen 19, 200916 r já bohužel nemám co načínat No já si pravidelně kupuji v Hyprošce Tan karton 10G a čeče někdy nevydrží ani půlku týdne...mi příjde že to pivo nějak šiděj a ono se po otevření z té lahve nějak rychle vypařuje...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.