Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jo jinak náká moje fotka je na profilu,to stačí moc malá, tam už jsem koukal plnou velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Hmm to je blbý...to je trochu z ruky... to jo ,tak asi holt každej do tý svý hospůdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 HF: tady nejseš na závodech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak zkoušel to,asi čekal že mu to zaplatím ještě jednou pro pár korun, ale dělat takový tyjátry prdel nám měl líbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 HF: tady nejseš na závodech! cože oni už jeli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jo jinak náká moje fotka je na profilu,to stačí Fotek klidně můžeš přidat...tady jich má každej hafo...tak nás musíš dohnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) jela bych hned..ale mám to daleko a samotinká se bojím Já to mám jenom 307.8 Km Co Ty ?!? A kdo se bojí nesmí do hospody přece !!! Editováno: 19. Květen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Fotek klidně můžeš přidat...tady jich má každej hafo...tak nás musíš dohnat... tak tak, já tu mám i spoustu videí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to jo ,tak asi holt každej do tý svý hospůdky Jsem byl po sauně vyprahlej tak už mám v sobě 2G a zachvíli načnu třetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 pro pár korun, ale dělat takový tyjátryprdel nám měl líbat no když si spočítám,kolik tam měl třeba jenom ze mě-vstup,spaní v autě,jídlo,pití.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobry vecer Těpic, jedno orosené pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no když si spočítám,kolik tam měl třeba jenom ze mě-vstup,spaní v autě,jídlo,pití.... z vleznýho olinovi má kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobry vecer dobrej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tomas_ek: ja chci hned tuplaka a zadny odmlouvani slavime slavime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 pro pár korun, ale dělat takový tyjátryprdel nám měl líbat tomě ty woe ty jsi fakt utekl z Modrý ústřice Prdel líbat no tfuj tajxl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jsem byl po sauně vyprahlej tak už mám v sobě 2G a zachvíli načnu třetí já bohužel nemám co načínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a víte co, rozeberte si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ...Tady je to samý úchyl Mluvíš za sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tomě ty woe ty jsi fakt utekl z Modrý ústřice Prdel líbat no tfuj tajxl... jasně, modrá ústřice, to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Já bych se dneska wopral Kluci dneska jsem zhřešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobry vecer zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Já bych se dneska wopral Kluci dneska jsem zhřešil... požádal jsi manželky bližního svého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já bohužel nemám co načínat No já si pravidelně kupuji v Hyprošce Tan karton 10G a čeče někdy nevydrží ani půlku týdne...mi příjde že to pivo nějak šiděj a ono se po otevření z té lahve nějak rychle vypařuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a víte co, rozeberte si to tři pro Jiříka o zbytek se poperte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.