Květen 19, 200916 r Mluvíš za sebe Jojo to je z mých zkušenosti..naštěstí jsem napsal že je to tu samý úchyl a já....což znamená že se distancuji...já jsem totiž letadlo
Květen 19, 200916 r No já si pravidelně kupuji v Hyprošce Tan karton 10G a čeče někdy nevydrží ani půlku týdne...mi příjde že to pivo nějak šiděj a ono se po otevření z té lahve nějak rychle vypařuje... u mě se vypařuje přímo do pusy
Květen 19, 200916 r požádal jsi manželky bližního svého? Nee přijel jsem z práce položeným bleskem...a moje kokta smutně koukala že ji dneska nikdo nevyvenčil...
Květen 19, 200916 r Nee přijel jsem z práce položeným bleskem...a moje kokta smutně koukala že ji dneska nikdo nevyvenčil... to naprav
Květen 19, 200916 r já tu mám sud Hele jirko neuděláme si výlet k Bolce na suda...nemáš tam nějakého řidiče?
Květen 19, 200916 r Hele jirko neuděláme si výlet k Bolce na suda...nemáš tam nějakého řidiče? řídí ten míň ožralej
Květen 19, 200916 r správně Laďo rumu a zelené ale té jiné zelené, brrr absinth Absinth od Hráběho byl náhodou moc gut
Květen 19, 200916 r řídí ten míň ožralej vzhledem k tomu, že ty do sebe narveš 10 plzní a ani nehneš brvou, tak nevím nevím
Květen 19, 200916 r Absinth od Hráběho byl náhodou moc gut mě nakopával, pak jsem se musel zpravit exnutím asi 3 deci zelený
Květen 19, 200916 r Takovy hnusy co takhle jamajsky rum pekne A jeste by vam ten koktejl namichala moc pekna barmanka
Květen 19, 200916 r vzhledem k tomu, že ty do sebe narveš 10 plzní a ani nehneš brvou, tak nevím nevím sud má snad víc než 10 piv
Květen 19, 200916 r Takovy hnusy co takhle jamajsky rum pekne A jeste by vam ten koktejl namichala moc pekna barmanka kde?Kde?Kde?Kde?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.