Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mluvíš za sebe Jojo to je z mých zkušenosti..naštěstí jsem napsal že je to tu samý úchyl a já....což znamená že se distancuji...já jsem totiž letadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No já si pravidelně kupuji v Hyprošce Tan karton 10G a čeče někdy nevydrží ani půlku týdne...mi příjde že to pivo nějak šiděj a ono se po otevření z té lahve nějak rychle vypařuje... u mě se vypařuje přímo do pusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tři pro Jiříka o zbytek se poperte je tam kousek i pro mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tři pro Jiříka o zbytek se poperte já tu mám sud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 je tam kousek i pro mě? něco by se našlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 požádal jsi manželky bližního svého? Nee přijel jsem z práce položeným bleskem...a moje kokta smutně koukala že ji dneska nikdo nevyvenčil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ...já jsem totiž letadlo Ještě že nemůžu být tvou přistávací plochou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 je tam kousek i pro mě? a dáš si pivko, nebo nějakej koktejlík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já tu mám sud no ty vole,abych zase někomu neklepal na okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nee přijel jsem z práce položeným bleskem...a moje kokta smutně koukala že ji dneska nikdo nevyvenčil... to naprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já tu mám sud Hele jirko neuděláme si výlet k Bolce na suda...nemáš tam nějakého řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 já tu mám sud Bílího nebo rumu ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ještě že nemůžu být tvou přistávací plochou POOOOmooooooccccccccc úúúchylllll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bílího nebo rumu ?!? správně Laďo rumu a zelené ale té jiné zelené, brrr absinth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to naprav Už mám v osbě 2G a to už není dobrý na venčení volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Hele jirko neuděláme si výlet k Bolce na suda...nemáš tam nějakého řidiče? řídí ten míň ožralej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 správně Laďo rumu a zelené ale té jiné zelené, brrr absinth Absinth od Hráběho byl náhodou moc gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 řídí ten míň ožralej vzhledem k tomu, že ty do sebe narveš 10 plzní a ani nehneš brvou, tak nevím nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Absinth od Hráběho byl náhodou moc gut mě nakopával, pak jsem se musel zpravit exnutím asi 3 deci zelený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 řídí ten míň ožralej Tak zlanaříme nějaký MHD bus s řidičem a uděláme TRIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takovy hnusy co takhle jamajsky rum pekne A jeste by vam ten koktejl namichala moc pekna barmanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 vzhledem k tomu, že ty do sebe narveš 10 plzní a ani nehneš brvou, tak nevím nevím sud má snad víc než 10 piv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takovy hnusy co takhle jamajsky rum pekne A jeste by vam ten koktejl namichala moc pekna barmanka kde?Kde?Kde?Kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 sud má snad víc než 10 piv ale jenom desetkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 něco by se našlo tak aspon něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.