Květen 19, 200916 r mě nakopával, pak jsem se musel zpravit exnutím asi 3 deci zelený sis musel vykloktat,viď
Květen 19, 200916 r mě nakopával, pak jsem se musel zpravit exnutím asi 3 deci zelený Tome a to ještě žiješ... Toto muselo v Chabrech vypadat... Ale co jsem tak slyšel tak letos dost stížnosti...kámoš dělá v nějakým kemu v kozojedech nebo tam někde..by taky nebylo špatný tam něco uspořádat...a ty ceny bych viděl jiné než v kempu v Pze...
Květen 19, 200916 r sis musel vykloktat,viď jj, ale paráda docela, dokonce jsem se snažil bejt i milej
Květen 19, 200916 r kde?Kde?Kde?Kde? Jsem si tě teď normálně představil jak tu veverku z Doby ledový.. Vykulený oči a hledá
Květen 19, 200916 r Tome a to ještě žiješ...Toto muselo v Chabrech vypadat... Ale co jsem tak slyšel tak letos dost stížnosti...kámoš dělá v nějakým kemu v kozojedech nebo tam někde..by taky nebylo špatný tam něco uspořádat...a ty ceny bych viděl jiné než v kempu v Pze... Sympatickej název ty Kozojedy
Květen 19, 200916 r Tome a to ještě žiješ...Toto muselo v Chabrech vypadat... Ale co jsem tak slyšel tak letos dost stížnosti...kámoš dělá v nějakým kemu v kozojedech nebo tam někde..by taky nebylo špatný tam něco uspořádat...a ty ceny bych viděl jiné než v kempu v Pze... ono toho bylo mnohem a mnohem víc zelená, slivovice, pivo, rum s kolou, absinth a kdo ví co ještě
Květen 19, 200916 r Autor Tome a to ještě žiješ...Toto muselo v Chabrech vypadat... Krom toho že lítal po polu a né sám to bylo dobrý
Květen 19, 200916 r Jirka: no v Krumlove pod namestim takova pekna kudrnata blondynka Jeee hele Krumlov..se zastavím na pívo v létě až pojedu zase vodu...
Květen 19, 200916 r Krom toho že lítal po polu a né sám to bylo dobrý no kdyby jenom po poli HF: poznáváš ji na jahůdce ?
Květen 19, 200916 r ono toho bylo mnohem a mnohem víc zelená, slivovice, pivo, rum s kolou, absinth a kdo ví co ještě člověčě si pil to samý co já
Květen 19, 200916 r tak asi nákej ten koktejlík ne? sex on the beach blue hawaian pinacolada nebo něco silnějšího ?
Květen 19, 200916 r Autor no kdyby jenom po poli HF: poznáváš ji na jahůdce ? Sem asi o něco přišel To nepoznám páč už bylo šero když jsem jí nalíval absint
Květen 19, 200916 r Jirka: to uz jsem se podivat nestacil mrknu o vikendu, az tam zase bude Bylzde: no jasny, staci rict, v jaky hospode jste se zasekli a ja dorazim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.