Květen 19, 200916 r Sem asi o něco přišel To nepoznám páč už bylo šero když jsem jí nalíval absint mějte se, jdu si dát kraula kolem špuntu
Květen 19, 200916 r Jsem byl na SH někdy před 3 rokama snad a koukám že hospoda je pořád stejně rychlá..bohužel není čas..
Květen 19, 200916 r Autor Ta je stejně rychlá ikdyž jsme tam seděli s mladým skoro sami v sobotu večer
Květen 19, 200916 r No ty ceny jsou docela mazec tam...Za ty prachy bych si představoval naprosto jiné služby..jen platit tolik za chatku to je normálně vysměch...za to bydlíte v Chorvatsku hned na pláži!!
Květen 19, 200916 r To taky byl nápad si brat na pařbu bílí kalhoty hochu ta má takovejch nápadů až až
Květen 19, 200916 r Autor hochu ta má takovejch nápadů až až Ještě že ji neznám. Kdoví jak bych dopadl
Květen 19, 200916 r No nic já to vypínám a jdu se válet do postele a čučet na telku..ráno musím do Modletic a pak hurá do Holešovic do rachoty...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.