Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak jsem to nevydržel a zavolal kámoše jestli nezajdeme na jedno točený................. mě právě volal kámoš, že nejdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Asi bych se mela zamilovat aspon do bananu bo neceho podobne zdravyho to já bych se měl zamilovat do nějakýho zrní,aspoň na tři měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 lide.cz .. Jooo uz asi vim.. nemas takovy ruzovy nebo fialovy pismo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak jsem to nevydržel a zavolal kámoše jestli nezajdeme na jedno točený................. a?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jj pak uz mi z toho byva spatne to se se mnou musíš rozdělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to já bych se měl zamilovat do nějakýho zrní,aspoň na tři měsíce Ja ne by jste se mi pak smali ze jsem slepice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mě právě volal kámoš, že nejdem my jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a?? Ze nas pry berou sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a?? přece ho v tom nenechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to se se mnou musíš rozdělit Se stav ja ti dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jooo uz asi vim.. nemas takovy ruzovy nebo fialovy pismo? jééé, vy chodíte na lidé tečka cé zet ? já ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jééé, vy chodíte na lidé tečka cé zet ?já ne Ja jsem snad vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Se stav ja ti dam ty to tu budeš psát fakt tak dlouho, až se jednou někdo zvedne a přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jooo uz asi vim.. nemas takovy ruzovy nebo fialovy pismo? přezdívka cerrtinka.bb ..hele písmo nevim,tam už nechatuju snad sto let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ja jsem snad vsude hoď sem odkaz na profil prosííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ty to tu budeš psát fakt tak dlouho, až se jednou někdo zvedne a přijede No ja furt cekam a nikdo se k tomu nema.. jedinej Peta se se mnou chce videt ale nejak nam to furt nevychazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 přezdívka cerrtinka.bb ..hele písmo nevim,tam už nechatuju snad sto let takže od včerejška ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 přezdívka cerrtinka.bb ..hele písmo nevim,tam už nechatuju snad sto let Ja tam chodim uz pod jinym nickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hoď sem odkaz na profil prosííím čí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hoď sem odkaz na profil prosííím Ti hodim na xchat jo? Tam toho mam vic http://xchat.cz/Cary_mary_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čí ? všech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 takže od včerejška ? tady fakt od včerejška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak ve 22 hod budu v sedmym nebi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ja tam chodim uz pod jinym nickem aha..ale místnost tuning je stejně zrušená,co vim,ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak ve 22 hod budu v sedmym nebi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.