Květen 19, 200916 r tak jsem to nevydržel a zavolal kámoše jestli nezajdeme na jedno točený................. mě právě volal kámoš, že nejdem
Květen 19, 200916 r Asi bych se mela zamilovat aspon do bananu bo neceho podobne zdravyho to já bych se měl zamilovat do nějakýho zrní,aspoň na tři měsíce
Květen 19, 200916 r tak jsem to nevydržel a zavolal kámoše jestli nezajdeme na jedno točený................. a??
Květen 19, 200916 r to já bych se měl zamilovat do nějakýho zrní,aspoň na tři měsíce Ja ne by jste se mi pak smali ze jsem slepice
Květen 19, 200916 r Jooo uz asi vim.. nemas takovy ruzovy nebo fialovy pismo? jééé, vy chodíte na lidé tečka cé zet ? já ne
Květen 19, 200916 r Se stav ja ti dam ty to tu budeš psát fakt tak dlouho, až se jednou někdo zvedne a přijede
Květen 19, 200916 r Jooo uz asi vim.. nemas takovy ruzovy nebo fialovy pismo? přezdívka cerrtinka.bb ..hele písmo nevim,tam už nechatuju snad sto let
Květen 19, 200916 r ty to tu budeš psát fakt tak dlouho, až se jednou někdo zvedne a přijede No ja furt cekam a nikdo se k tomu nema.. jedinej Peta se se mnou chce videt ale nejak nam to furt nevychazi
Květen 19, 200916 r přezdívka cerrtinka.bb ..hele písmo nevim,tam už nechatuju snad sto let takže od včerejška ?
Květen 19, 200916 r přezdívka cerrtinka.bb ..hele písmo nevim,tam už nechatuju snad sto let Ja tam chodim uz pod jinym nickem
Květen 19, 200916 r hoď sem odkaz na profil prosííím Ti hodim na xchat jo? Tam toho mam vic http://xchat.cz/Cary_mary_
Květen 19, 200916 r Ja tam chodim uz pod jinym nickem aha..ale místnost tuning je stejně zrušená,co vim,ne??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.