jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 budes normalne strilet broky to jo,a nebo se brutálně posere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 to jo,a nebo se brutálně posere :smich: to prozene rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dobré odpoledne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 nene, žádnej rum až ve čtvrtek pod věž a tam si dám pivo a rum, velkej a taky zeleninovej salát, malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mě už je dneska líp,tak bych asi taky nějakej ten rumíček zvládnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dobré odpoledne ... čus jery, jak jsi na tom??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 nene, žádnej rum až ve čtvrtek pod věž a tam si dám pivo a rum, velkej a taky zeleninovej salát, malej prijd v patek na kolibku )) a neprohloupis ... teda mozna se poserem vsichni......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dobré odpoledne ... zdarec chlape,tak co něco novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mě už je dneska líp,tak bych asi taky nějakej ten rumíček zvládnul taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dobré odpoledne ... cest! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 taky tak Ještě uvidím,včera jsem si říkal že dám pár dnů detox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ještě uvidím,včera jsem si říkal že dám pár dnů detox taky ale prece nebudu u TV )) ser*u na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 čaučau .... Tak z podělanýho rozchodu se ženskou se začínam pomalu ,ale jiste vzpamatovavat ,ale to nic. Bude jiná,lepsi ze . No ,ale to hlavní ,borec stahnul obvineni ,takze jsem vpohode a cekam jen na rozhodnuti ohledne toho co jsem mu udelal ,ale jelikoz jsem jedna v obrane a mam svedky vcetne obtezovane ci napadene tak je dost mozne ,ze budu vklidu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 tak to je paráda.Se člověku hned uleví,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ....a ženskejch ještě bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 čaučau .... Tak z podělanýho rozchodu se ženskou se začínam pomalu ,ale jiste vzpamatovavat ,ale to nic. Bude jiná,lepsi ze . No ,ale to hlavní ,borec stahnul obvineni ,takze jsem vpohode a cekam jen na rozhodnuti ohledne toho co jsem mu udelal ,ale jelikoz jsem jedna v obrane a mam svedky vcetne obtezovane ci napadene tak je dost mozne ,ze budu vklidu . tak to jsou super zprávy, gratuluji ženská se najde vždycky, je jich víc jak nás, tak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 brdo nejaka husta atmosfera-jeste ze nevim vo co gou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 a jak rika jirka se standisem - zenskejch jak slupek.... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Je mi uplne jinak ,akorat mam obavy ,aby to nemelo nejakou dohru ,ale tak ja se nedam .Ne ,samozrejme,ze se pokusime vse vyresit tak ,at jsou obe strany comozna nejvic vpohode... Zenskych bude a abych pravdu rekl ,ted kdyz vsechny jine o me vedi ,mam alespon co delat na icq ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no vidíš, jak se dá na to koukat i jiné stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Snazim se delat vsechno proto abych zapomnel : ) a daří se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 super. pádím domů, zastavím se na kus řeči večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zatim čao : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zatim čao : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Je mi uplne jinak ,akorat mam obavy ,aby to nemelo nejakou dohru ,ale tak ja se nedam .Ne ,samozrejme,ze se pokusime vse vyresit tak ,at jsou obe strany comozna nejvic vpohode...Zenskych bude a abych pravdu rekl ,ted kdyz vsechny jine o me vedi ,mam alespon co delat na icq ... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.