Květen 19, 200916 r Autor tak toho já nemůžu, od 16ti jsem ho nepil. Brutálně jsem se po něm opil a nemůžu ho ani cejtit Tos ale tenkrát nevěděl že se nic nemá přehánět !!!
Květen 19, 200916 r Tos ale tenkrát nevěděl že se nic nemá přehánět !!! to nevím do teď (už jsi mě párkrát pít viděl )
Květen 19, 200916 r Autor to nevím do teď (už jsi mě párkrát pít viděl ) Viděl ale asi né až do konce páč není tak hrozný. Pokud nejdeš někam s Ovim !!!
Květen 19, 200916 r Viděl ale asi né až do konce páč není tak hrozný. Pokud nejdeš někam s Ovim !!! zapomínáš na Viskeř Besídku na Taláku a ony i teď chabry
Květen 19, 200916 r A proto si vem volno už od pátku Kolegyne si ted vzala volno skoro na mesic takze se nemam s kym prohodit z cehoz plyne ze ted si volno vzit urcite nemuzu
Květen 19, 200916 r Autor zapomínáš na Viskeř Besídku na Taláku a ony i teď chabry To asi budou nějaký skvrny na slunci či co páč mám takový nějaký malý výpadky Ale mohlo to být daleko horší
Květen 19, 200916 r To asi budou nějaký skvrny na slunci či co páč mám takový nějaký malý výpadky Ale mohlo to být daleko horší dobře, klidněéé, příště, není problém
Květen 19, 200916 r nějakou momentku a kus čokolády Kolega me treba fotil v praci A cokoladu? MMNT reknu stryckovi Googlovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.