Květen 19, 200916 r Autor dobře, klidněéé, příště, není problém To abych koupil zelenožlutej absint, že
Květen 19, 200916 r Autor Taky nad tim tak trosku premyslim To bys měla páč bydlet v Praze a vynechat tolika akcí !!!
Květen 19, 200916 r To bys měla páč bydlet v Praze a vynechat tolika akcí !!! Jediny co me trochu mrzi bylo SH ... jinak na to nejak nejsem a hlavne nevim jak bych se tam dostala kdyz neni auto
Květen 19, 200916 r Kolega me treba fotil v praci A cokoladu? MMNT reknu stryckovi Googlovi a ta fotka je ? a kdyžtak ritter sport marcipánovou
Květen 19, 200916 r a ta fotka je ? a kdyžtak ritter sport marcipánovou Joo tak tu taky muzu ale docela draha
Květen 19, 200916 r Autor Jediny co me trochu mrzi bylo SH ... jinak na to nejak nejsem a hlavne nevim jak bych se tam dostala kdyz neni auto Se pokaždý najde někdo kdo by jel kolem
Květen 19, 200916 r Bobiik: Hm neni nad Albertovskou cokoladu za sedum HF: Vsichni zhavi se se mnou otravovat
Květen 19, 200916 r Autor Mno, mějte se a sladké sny ))Dobrou s kobrou Jdu Tě následovat páč mám zítra na ráno. Dobrou hospodo
Květen 19, 200916 r Někteří jo Tak az na nekoho takovyho narazis tak at se mi ozve Krasnou brou noc Taky tapkam.
Květen 19, 200916 r TY MĚ TEDA DRÁŽDIŠ! mě stači málo ke štěsti... no po 22h už je,tak proč ne??ale ty seš ten šťastně ženatej,tak to radši nic
Květen 19, 200916 r No abych řekl pravdu tak docela podpásovka...ale neboj.Já jsem neškodnej.Jsem starej,tlustej a šedivej chlap takže Ti tady z mé strany nic nehrozi
Květen 19, 200916 r No abych řekl pravdu tak docela podpásovka...ale neboj.Já jsem neškodnej.Jsem starej,tlustej a šedivej chlap takže Ti tady z mé strany nic nehrozi já se tě nebojím
Květen 19, 200916 r No abych řekl pravdu tak docela podpásovka...ale neboj.Já jsem neškodnej.Jsem starej,tlustej a šedivej chlap takže Ti tady z mé strany nic nehrozi dobré kraviny tu píšeš a tučný nie si však som videl naživo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.