Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mároš: fakt jsem.Tys mě viděl v bundě.

ale najviac sa mi páčilo jak si neveril keď sme sa zoznamovali :smich: ....tak sme museli na 2krát :):D

Sakra, tady je z toho nejaky soukromy chat koukam :kuk: ja nemuzu usnout :aggressive:

Nazdar študáku.Ty se neučiš? Jak spát???

Máš ode mě SZ...snad se na mě vlci nebudou zlobit ;)

tak za prvé,tvá SZ mě pobavila :smich: nejdřív hodnej starej pán a teď :smich::smich: hned ti odepíšu.. kol5

Mároš: to bylo super vid? Měl jsem upřimnou radost a já jsem horkokrevnej bejk a svoje city neskrývám!

Romariooo: ja uz dneska prijel domu, meli jsme konferenci a pohoda... vsichni vyfesakovany, obleky, holky sukynky lol no a ted se rozmyslim, jestli si mam poridit kozenou rucni brzdu, abych mel komplet maly kozeny paket v aute... :help:

Takže od ted Ti začinaji prázdniny? Hele a co doma? Už se to uklidnilo?

Mároš: to bylo super vid? Měl jsem upřimnou radost a já jsem horkokrevnej bejk a svoje city neskrývám!

bolo to super :palec2: som rád, že sa už poznáme aj osobne kol5 kol5 kol5

Romariooo: si asi uvedomili, ze to tady bez nas s brachou nepujde, tak se uklidnili :feve: nene, prazdniny ne, jeste me cekaji 16. cervna ustni zkousky, takze ted mam mesic jen nejaky prednasky ve skole, jinak nic moc, prave ze musim byt doma, pac zitra uz najizdi hosti od rana, tak aby je mel kdo ubytovat.

Upraveno od houmik

Romariooo: :palec2:

Houmik: tak jsem za Tebe rád.Supr!

Romariooo: si asi uvedomili, ze to tady bez nas s brachou nepujde, tak se uklidnili :feve: nene, prazdniny ne, jeste me cekaji 16. cervna ustni zkousky, takze ted mam mesic jen nejaky prednasky ve skole, jinak nic moc, prave ze musim byt doma, pac zitra uz najizdi hosti od rana, tak aby je mel kdo ubytovat.

copak to studuješ?

cerrtinka: Handelsakademie mit Informationstechnologie (Commercial College of Information Technology) - obchodni akademie se zamerenim na informacni technologii. Uf, zni to slozite, co :D

Romariooo: uz se blizi ke konci taky to auto :palec2:

Prdelko: nespi tam jo? :smich:

tak jsem zpět,bylo to rychlý,jen 4 kamarádi z Bráníka :palec2:

cerrtinka: Handelsakademie mit Informationstechnologie (Commercial College of Information Technology) - obchodni akademie se zamerenim na informacni technologii. Uf, zni to slozite, co :D

Romariooo: uz se blizi ke konci taky to auto :palec2:

mnoooo :feve:

No a ted jdem na ten koktejl lol za barmankou

No a ted jdem na ten koktejl lol za barmankou

bych taky zašel :palec2:

:p

Jirka: ja za ni chodim ted kazdy vikend lol taky me honi mlsna na pivko, ale ted jsem zase zacal cvicit, tak nemuzu :feve:

Jirka: ja za ni chodim ted kazdy vikend lol taky me honi mlsna na pivko, ale ted jsem zase zacal cvicit, tak nemuzu :feve:

tak ji někdy blejskni,aať se pokocháme ;)

Pfff, zkusim to, snad se povede ;) nebo ji zkusim to.... :prc: a pak vyfotim :smich: dela tam jen o vikendu, tak na fotku musime pockat

a pak kdo spí... :p

Pfff, zkusim to, snad se povede ;) nebo ji zkusim to.... :prc: a pak vyfotim :smich: dela tam jen o vikendu, tak na fotku musime pockat

kdo si počká,ten se dočká.A když bude i fotka bez šatů,zlobit se určo nebudeme ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.