Květen 19, 200916 r ale najviac sa mi páčilo jak si neveril keď sme sa zoznamovali ....tak sme museli na 2krát
Květen 19, 200916 r Máš ode mě SZ...snad se na mě vlci nebudou zlobit tak za prvé,tvá SZ mě pobavila nejdřív hodnej starej pán a teď hned ti odepíšu..
Květen 19, 200916 r Mároš: to bylo super vid? Měl jsem upřimnou radost a já jsem horkokrevnej bejk a svoje city neskrývám!
Květen 19, 200916 r Romariooo: ja uz dneska prijel domu, meli jsme konferenci a pohoda... vsichni vyfesakovany, obleky, holky sukynky no a ted se rozmyslim, jestli si mam poridit kozenou rucni brzdu, abych mel komplet maly kozeny paket v aute...
Květen 19, 200916 r Mároš: to bylo super vid? Měl jsem upřimnou radost a já jsem horkokrevnej bejk a svoje city neskrývám! bolo to super som rád, že sa už poznáme aj osobne kol5
Květen 19, 200916 r Romariooo: si asi uvedomili, ze to tady bez nas s brachou nepujde, tak se uklidnili nene, prazdniny ne, jeste me cekaji 16. cervna ustni zkousky, takze ted mam mesic jen nejaky prednasky ve skole, jinak nic moc, prave ze musim byt doma, pac zitra uz najizdi hosti od rana, tak aby je mel kdo ubytovat. Upraveno Květen 19, 200916 r od houmik
Květen 19, 200916 r Romariooo: si asi uvedomili, ze to tady bez nas s brachou nepujde, tak se uklidnili nene, prazdniny ne, jeste me cekaji 16. cervna ustni zkousky, takze ted mam mesic jen nejaky prednasky ve skole, jinak nic moc, prave ze musim byt doma, pac zitra uz najizdi hosti od rana, tak aby je mel kdo ubytovat. copak to studuješ?
Květen 19, 200916 r cerrtinka: Handelsakademie mit Informationstechnologie (Commercial College of Information Technology) - obchodni akademie se zamerenim na informacni technologii. Uf, zni to slozite, co Romariooo: uz se blizi ke konci taky to auto
Květen 19, 200916 r cerrtinka: Handelsakademie mit Informationstechnologie (Commercial College of Information Technology) - obchodni akademie se zamerenim na informacni technologii. Uf, zni to slozite, co Romariooo: uz se blizi ke konci taky to auto mnoooo
Květen 19, 200916 r Jirka: ja za ni chodim ted kazdy vikend taky me honi mlsna na pivko, ale ted jsem zase zacal cvicit, tak nemuzu
Květen 19, 200916 r Jirka: ja za ni chodim ted kazdy vikend taky me honi mlsna na pivko, ale ted jsem zase zacal cvicit, tak nemuzu tak ji někdy blejskni,aať se pokocháme
Květen 19, 200916 r Pfff, zkusim to, snad se povede nebo ji zkusim to.... a pak vyfotim dela tam jen o vikendu, tak na fotku musime pockat
Květen 19, 200916 r Pfff, zkusim to, snad se povede nebo ji zkusim to.... a pak vyfotim dela tam jen o vikendu, tak na fotku musime pockat kdo si počká,ten se dočká.A když bude i fotka bez šatů,zlobit se určo nebudeme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.