Květen 20, 200916 r jakápak já jsem telefonní ústředna zdravím telefonistu, díky moc včera za to číslo dílu, cena je opravdu těch 770,- mam to zatím do zítra zamluvené, mají to tady u nás skladem:)
Květen 20, 200916 r no hosi ted snidam... bramborak s rohlikem a platk. sejra.... chute jak u tehule...
Květen 20, 200916 r NAzdárek soudruzi, tak já už vylezl z postele a zachvíli mizím do pracovního procesu... Tak se tady mějte a určitě se zastavím na pokec během dne..
Květen 20, 200916 r zdravím telefonistu, díky moc včera za to číslo dílu, cena je opravdu těch 770,- mam to zatím do zítra zamluvené, mají to tady u nás skladem:) čus no paráda
Květen 20, 200916 r NAzdárek soudruzi, tak já už vylezl z postele a zachvíli mizím do pracovního procesu...Tak se tady mějte a určitě se zastavím na pokec během dne.. cus a cus no...
Květen 20, 200916 r NAzdárek soudruzi, tak já už vylezl z postele a zachvíli mizím do pracovního procesu...Tak se tady mějte a určitě se zastavím na pokec během dne.. čus úderníku to chapu já věděl, že mě pochopíš
Květen 20, 200916 r no hosi ted snidam... bramborak s rohlikem a platk. sejra.... chute jak u tehule... docela divocina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.