Květen 20, 200916 r docela divocina jo hlad je hlad...ale co.... hele poslel jsem ti na FB odkaz na jednu skupinu
Květen 20, 200916 r jo hlad je hlad...ale co....hele poslel jsem ti na FB odkaz na jednu skupinu jiz jsem ve skupine dekuji
Květen 20, 200916 r kolik jeste maji kytek? :smich: tak dvě ještě no ty voe, skocit na zahradku to by bylo pekne z vesela teď tam hezky hřeje suníčko, to by chutnal rumíček
Květen 20, 200916 r jj rumicek, kolicka, led to by chutnalo moooc V TOMHLE POCASI VID.... A NA MACHACI...NA PLAZI....
Květen 20, 200916 r a uz si videl datum open? jeste ne ale videl bych klasicky nejaky vikend v cervnu a od cervence nonstop provoz
Květen 20, 200916 r vyborne bobajsovi sem to taky linknul tak tam, už jsem asi dva dny no peknej samoser budu odpoledne asi hodne behat není nad to vylulat se prdelí
Květen 20, 200916 r V TOMHLE POCASI VID.... A NA MACHACI...NA PLAZI.... no tam bych to videl na plznicku nebo mojito
Květen 20, 200916 r jeste ne ale videl bych klasicky nejaky vikend v cervnu a od cervence nonstop provoz nejsem proti-to uz bych to mohl mit vse poreseny...
Květen 20, 200916 r nejsem proti-to uz bych to mohl mit vse poreseny... co zase resis?? ja myslim, ze nejaky datum vymyslime
Květen 20, 200916 r co zase resis?? ja myslim, ze nejaky datum vymyslime haha ja nic mlada....ale jestli to pujde takhle dal tak uz je nahradnice.... takze vlastne ja problem nemam
Květen 20, 200916 r haha ja nic mlada....ale jestli to pujde takhle dal tak uz je nahradnice.... takze vlastne ja problem nemam tak ze vlastne skoro bez problemu :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.