Květen 20, 200916 r No nějak moc mě to nenadchlo..sice je to koráb jako prase velký...jak vzadu tak i v kufru, ale kdyš šlápneš na plyn při 1500-2000 otáčkách tak se nic neděje a auto se plíží...holt se musí víc točit... Zlatá to okta..ta jede od 1500ot.
Květen 20, 200916 r No je možný že to měl někdo kdo to utahal a ono to teď nejede...kolega teď dostal insignii a to je trochu jiná káva
Květen 20, 200916 r no Insignie je nadherna, jak Opel moc nemusim tak tohle se jim teda povedlo jojo jak dostanes auto po nekom kdo s tim jezdil opatrne tak to je hrozny, tak jsem musel jednu fabii rozjezdit :-)
Květen 20, 200916 r Pro dnesek uz mam hotovo Auto jsem umyl, rozlestil lak, potom znovu umyl a ted navoskoval... zaslouzim si jedno pivo, hospodo
Květen 20, 200916 r Cely den sedim v recepci, tak jsem se aspon nenudil, auto mam hned pred barakem, tak jsem na to vlitnul... Delam to od 11:00
Květen 20, 200916 r Pro dnesek uz mam hotovo Auto jsem umyl, rozlestil lak, potom znovu umyl a ted navoskoval... zaslouzim si jedno pivo, hospodo šikula
Květen 20, 200916 r Čeče ta Vectra je taky ještě na zimních...Takže trochu klouzačka Holt služebák no...
Květen 20, 200916 r Čeče ta Vectra je taky ještě na zimních...Takže trochu klouzačka Holt služebák no... no me psali, ze ty zimni co jsem tam mel uz maj pouze 20% a taky uz to klouzalo
Květen 20, 200916 r Tak já to tady balím..mějte se tu fajn..jdu někam ven když je tak krásně...tak možná se večer zastavím..
Květen 20, 200916 r Tak já to tady balím..mějte se tu fajn..jdu někam ven když je tak krásně...tak možná se večer zastavím.. měj se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.