Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 06 a je to 1,9 turbo ropa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak to je v pohode auto ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No nějak moc mě to nenadchlo..sice je to koráb jako prase velký...jak vzadu tak i v kufru, ale kdyš šlápneš na plyn při 1500-2000 otáčkách tak se nic neděje a auto se plíží...holt se musí víc točit... Zlatá to okta..ta jede od 1500ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no jo ale zase je tam hodne prostoru, hele nejlepsi znacka auta je sluzebni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No je možný že to měl někdo kdo to utahal a ono to teď nejede...kolega teď dostal insignii a to je trochu jiná káva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no Insignie je nadherna, jak Opel moc nemusim tak tohle se jim teda povedlo jojo jak dostanes auto po nekom kdo s tim jezdil opatrne tak to je hrozny, tak jsem musel jednu fabii rozjezdit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak jen prolitam - moc prace... kontroluji jestli neco delate... a nedelate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ja delam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Pro dnesek uz mam hotovo Auto jsem umyl, rozlestil lak, potom znovu umyl a ted navoskoval... zaslouzim si jedno pivo, hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak to jsi to udelal teda dukladne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Cely den sedim v recepci, tak jsem se aspon nenudil, auto mam hned pred barakem, tak jsem na to vlitnul... Delam to od 11:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ja mam zase konecne letni gumy na sluzebnim, uz bylo na case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Pro dnesek uz mam hotovo Auto jsem umyl, rozlestil lak, potom znovu umyl a ted navoskoval... zaslouzim si jedno pivo, hospodo šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Čeče ta Vectra je taky ještě na zimních...Takže trochu klouzačka Holt služebák no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 šikula Copak ty děláš?nejsi na mateřský??že jsi celý den tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ja mam zase konecne letni gumy na sluzebnim, uz bylo na case no to je slusny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Čeče ta Vectra je taky ještě na zimních...Takže trochu klouzačka Holt služebák no... no me psali, ze ty zimni co jsem tam mel uz maj pouze 20% a taky uz to klouzalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no to je slusny.... no jo snad jsem neprezul brzo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Copak ty děláš?nejsi na mateřský??že jsi celý den tady správně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 "baba" slušnější bude spíš paní na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak já to tady balím..mějte se tu fajn..jdu někam ven když je tak krásně...tak možná se večer zastavím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak já to tady balím..mějte se tu fajn..jdu někam ven když je tak krásně...tak možná se večer zastavím.. měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jojo...mateřská dovolená to je věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Romčo: hnedka bys šel co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak panove a damy balim a valim nekam na zahradku...... dnes uz asi nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.