Květen 20, 200916 r J8 si dám točený až večer.. no možná ještě dneska po škole.. = už za chvilku jako odměnu od kamoše, za co nepovím
Květen 20, 200916 r Romčo: hodně divně formulovný začátek věty? ale možná chápu nevede.. PS: "užívejte" si mě dokud jsem.. možná jsem se mohl i přijít rozloučit
Květen 20, 200916 r Autor Ahoj Rosťo Stačej ty fotky co mám v galerii nebo to chceš v původní velikosti ?
Květen 20, 200916 r Autor HF: pávě ted papám kuřátko s hranolema a k tomu šopskej salát Plzen Prapodivný chutě a kombinace poživatin - Ty seš těhotnej ?!?
Květen 20, 200916 r Ahoj Rosťo Stačej ty fotky co mám v galerii nebo to chceš v původní velikosti ? Radši bych origo Laďo ale nechci tě nějak prudit. Tak až se ti bude chtít. Díky kamo.
Květen 20, 200916 r Autor Radši bych origo Laďo ale nechci tě nějak prudit. Tak až se ti bude chtít. Díky kamo. Pokusím se to poslat nebo to dodám na CD
Květen 20, 200916 r Hoj všichni.Zdarec sousede. Máš se? Ahoj, mám se dobře.Za chvilku jedu vyzvednout moji drahou polovicku,byla na nejaky oslave,takjsem zvedavej jak bude vypadat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.