Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Večer jdu se známou na večeři, trošku něco málo pořešit tak zase bude líp :)

Neprovokujuu akorat jsem se v 15 hod. probudila noo :D

Mam takovy pocti,ze tu nekdo provokuje :D ...

cau jani :)

Ahooj Jerysku, pockej me zitra sklapne az budu jeste v 18 hod. trcet v praci :D

A joo,copak ,zes tak dlouho lomila? narocny vecer ? .)

Narocny vecer ani ne ale sla jsem spat nejak kolem pul 5 rano :) Sice jsem se vzbudila uz v 10 ale vzhledem k tomu ze mam dneska volno se mi vubec nechtelo z pelechu a spala jsem az skoro doted no :D Ale uz jsem stihla byt i venku a je tam nejak podezdrele moc teplo... doufam ze bude i pristi pondeli... chci jit do zoo :D

Mohlo by bejt teplejc a teplejc .... :) Proč do zoo? :D maji tam nejkou novou atrakci ? ... Jinac si toho za dnesek stihla celkem dost koukam ...)

No mam volno a kamarad ze by jsme mohli nekam vyrazit tak zacal s vystavama atd tak nakonec jsme se dohodli na zoo pac ty miluju :D No stihla jsem se poradne vyspat :p

Jo kamaráád :D ... Tak tj,ber fotak a pak neco nahod' jak bylo :))

No kamarad... by mohl byt muj tata sim te lol Fotak nemam ale zaukoluju soudruha :D

No teplo venku je...dopoledne bylo už 5st.

V 17:00 naštěstí končím a pak jdu pěkně cvičit a pak výřivka...a to všechno tady v práci :)

Není ještě zima na zoo?

Jeronymo:tak ono bude určitě zas dobře uvidíš...každej si tím někdy procházíme že se všechno s...ere ale aspoň pak už je jen líp...

CMF: ahoj Jani.To si děláš kozy...Tys celej den prospala,jo? :smich:

Bylzde: No kamarad chtel jit dneska ale myslela jsem ze bude zima a ono je fakt teplo takze pokud bude i pristi tyden priznive tak si myslim ze to bude OK :)

Romariooo: No joo nooo zase jsem byla vzhuru celou noc :D

trošku něco málo pořešit

:smich: tak takhle se to dnes rika :) .... to zkusim na nejakou :)

CMF : celou noc jo? A copak jsi prováděla? :)

No mam volno a kamarad ze by jsme mohli nekam vyrazit tak zacal s vystavama atd tak nakonec jsme se dohodli na zoo pac ty miluju :D No stihla jsem se poradne vyspat :p

dalsi randista :)

Ahoj slecno

tak ja snad taky neco vyvedu :)

:D:)

CMF:no když je člověk chvíli venku tak je to ok,ale pak už to leze zase pěkně pod kůži..já už se těším zase na léto..sice se mi bude potit zadek v sedačce,ale zimu nemám rád...

Romariooo: Ja ti to reknu a ty pak taky nebudes cely noci spat lol

Ovidius: A coo? :D

Bylzde: Ja jsem tam byla sice chvili ale ted tu sedim u otevrenyho okna a je prijemne... mas si koupit motorku a nepotil by se ti zadek :D

Neměli jste včera večer taky tak krásnou ledovku? Tady v Pze bylo teplo,ale u nás na žatecku to večer kolem 7. byla opravdu luxusní klouzanice...

CMF: motorku nee tam já bojim bojim...málo plechu kolem sebe a má to taky nějak málo kol..zatím jsem na to moc mladej a blbej..třeba až dostanu rozum tak ano...jestli to teda někdy bude:)

Bylzde: No na leto je motorka znacka IDEAL :) Mladej? Kolik ze ti je? :D

CMF: motorku nee tam já bojim bojim...málo plechu kolem sebe a má to taky nějak málo kol..zatím jsem na to moc mladej a blbej..třeba až dostanu rozum tak ano...jestli to teda někdy bude:)

:) :)

Na motorku se fakt necítím..jsem tady na světě rád...v kůži se holt prťka trochu víc potí no :)

Jinak věk snad ani raději publikovat nebudu..ještě bych tady některým musel začít vykat :) Ale Tobě CMF ne :) ty jsi taky ještě kuřátko :)

no nic tak asi zmizim domu - dnes nic zvlastniho v praci .....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.