Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Narocny vecer ani ne ale sla jsem spat nejak kolem pul 5 rano :) Sice jsem se vzbudila uz v 10 ale vzhledem k tomu ze mam dneska volno se mi vubec nechtelo z pelechu a spala jsem az skoro doted no :D Ale uz jsem stihla byt i venku a je tam nejak podezdrele moc teplo... doufam ze bude i pristi pondeli... chci jit do zoo :D

Vloženo

No teplo venku je...dopoledne bylo už 5st.

V 17:00 naštěstí končím a pak jdu pěkně cvičit a pak výřivka...a to všechno tady v práci :)

Není ještě zima na zoo?

Jeronymo:tak ono bude určitě zas dobře uvidíš...každej si tím někdy procházíme že se všechno s...ere ale aspoň pak už je jen líp...

Vloženo
No mam volno a kamarad ze by jsme mohli nekam vyrazit tak zacal s vystavama atd tak nakonec jsme se dohodli na zoo pac ty miluju :D No stihla jsem se poradne vyspat :p

dalsi randista :)

Ahoj slecno

tak ja snad taky neco vyvedu :)

Vloženo

CMF:no když je člověk chvíli venku tak je to ok,ale pak už to leze zase pěkně pod kůži..já už se těším zase na léto..sice se mi bude potit zadek v sedačce,ale zimu nemám rád...

Vloženo

CMF: motorku nee tam já bojim bojim...málo plechu kolem sebe a má to taky nějak málo kol..zatím jsem na to moc mladej a blbej..třeba až dostanu rozum tak ano...jestli to teda někdy bude:)

Vloženo
CMF: motorku nee tam já bojim bojim...málo plechu kolem sebe a má to taky nějak málo kol..zatím jsem na to moc mladej a blbej..třeba až dostanu rozum tak ano...jestli to teda někdy bude:)

:) :)

Vloženo

Na motorku se fakt necítím..jsem tady na světě rád...v kůži se holt prťka trochu víc potí no :)

Jinak věk snad ani raději publikovat nebudu..ještě bych tady některým musel začít vykat :) Ale Tobě CMF ne :) ty jsi taky ještě kuřátko :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...