Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Večer jdu se známou na večeři, trošku něco málo pořešit tak zase bude líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Neprovokujuu akorat jsem se v 15 hod. probudila noo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mam takovy pocti,ze tu nekdo provokuje ... cau jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ahooj Jerysku, pockej me zitra sklapne az budu jeste v 18 hod. trcet v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 A joo,copak ,zes tak dlouho lomila? narocny vecer ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Narocny vecer ani ne ale sla jsem spat nejak kolem pul 5 rano Sice jsem se vzbudila uz v 10 ale vzhledem k tomu ze mam dneska volno se mi vubec nechtelo z pelechu a spala jsem az skoro doted no Ale uz jsem stihla byt i venku a je tam nejak podezdrele moc teplo... doufam ze bude i pristi pondeli... chci jit do zoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Mohlo by bejt teplejc a teplejc .... Proč do zoo? maji tam nejkou novou atrakci ? ... Jinac si toho za dnesek stihla celkem dost koukam ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No mam volno a kamarad ze by jsme mohli nekam vyrazit tak zacal s vystavama atd tak nakonec jsme se dohodli na zoo pac ty miluju No stihla jsem se poradne vyspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jo kamaráád ... Tak tj,ber fotak a pak neco nahod' jak bylo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No kamarad... by mohl byt muj tata sim te Fotak nemam ale zaukoluju soudruha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No teplo venku je...dopoledne bylo už 5st. V 17:00 naštěstí končím a pak jdu pěkně cvičit a pak výřivka...a to všechno tady v práci Není ještě zima na zoo? Jeronymo:tak ono bude určitě zas dobře uvidíš...každej si tím někdy procházíme že se všechno s...ere ale aspoň pak už je jen líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF: ahoj Jani.To si děláš kozy...Tys celej den prospala,jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Bylzde: No kamarad chtel jit dneska ale myslela jsem ze bude zima a ono je fakt teplo takze pokud bude i pristi tyden priznive tak si myslim ze to bude OK Romariooo: No joo nooo zase jsem byla vzhuru celou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 trošku něco málo pořešit tak takhle se to dnes rika .... to zkusim na nejakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF : celou noc jo? A copak jsi prováděla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 No mam volno a kamarad ze by jsme mohli nekam vyrazit tak zacal s vystavama atd tak nakonec jsme se dohodli na zoo pac ty miluju No stihla jsem se poradne vyspat dalsi randista Ahoj slecno tak ja snad taky neco vyvedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF:no když je člověk chvíli venku tak je to ok,ale pak už to leze zase pěkně pod kůži..já už se těším zase na léto..sice se mi bude potit zadek v sedačce,ale zimu nemám rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Romariooo: Ja ti to reknu a ty pak taky nebudes cely noci spat Ovidius: A coo? Bylzde: Ja jsem tam byla sice chvili ale ted tu sedim u otevrenyho okna a je prijemne... mas si koupit motorku a nepotil by se ti zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Neměli jste včera večer taky tak krásnou ledovku? Tady v Pze bylo teplo,ale u nás na žatecku to večer kolem 7. byla opravdu luxusní klouzanice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF: motorku nee tam já bojim bojim...málo plechu kolem sebe a má to taky nějak málo kol..zatím jsem na to moc mladej a blbej..třeba až dostanu rozum tak ano...jestli to teda někdy bude:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Bylzde: No na leto je motorka znacka IDEAL Mladej? Kolik ze ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF: motorku nee tam já bojim bojim...málo plechu kolem sebe a má to taky nějak málo kol..zatím jsem na to moc mladej a blbej..třeba až dostanu rozum tak ano...jestli to teda někdy bude:) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Na motorku se fakt necítím..jsem tady na světě rád...v kůži se holt prťka trochu víc potí no Jinak věk snad ani raději publikovat nebudu..ještě bych tady některým musel začít vykat Ale Tobě CMF ne ty jsi taky ještě kuřátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no nic tak asi zmizim domu - dnes nic zvlastniho v praci ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.