Květen 20, 200916 r Autor Panděro mám jako těhotnej ale doopravdy asi ne... Tak to já se du krmit teda taky
Květen 20, 200916 r Ahoj,mám se dobře.Za chvilku jedu vyzvednout moji drahou polovicku,byla na nejaky oslave,takjsem zvedavej jak bude vypadat Všechny baby vypadaj stejně opile.
Květen 20, 200916 r Nechutně jsem se nažral a ted bych si mohl lehnout na záda a nechal bych se hladit...
Květen 20, 200916 r Nechutně jsem se nažral a ted bych si mohl lehnout na záda a nechal bych se hladit... a co ti brání?
Květen 20, 200916 r Ahoj Davidku.Zdravím Tě.Co Ty? Nechtěl bys 11 července přijet na velkou oslavu do Hradce Králové? Bude cca 30 lidi z fora tady odsud.Tady toho je vic napsaného: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67726&hl=
Květen 20, 200916 r No pokud budu pozvany,tak si cas urcite udelam a rad vas vsechny poznam osobne.....
Květen 20, 200916 r Nechutně jsem se nažral a ted bych si mohl lehnout na záda a nechal bych se hladit... Si Rotvajler nebo co ? :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.