Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Panděro mám jako těhotnej ale doopravdy asi ne... Tak to já se du krmit teda taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hrabe: tsss, jediny, co jsem dneska mel, byl carnitinovy napoj ve fitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Už nenasávej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj,mám se dobře.Za chvilku jedu vyzvednout moji drahou polovicku,byla na nejaky oslave,takjsem zvedavej jak bude vypadat Všechny baby vypadaj stejně opile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nechutně jsem se nažral a ted bych si mohl lehnout na záda a nechal bych se hladit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nechutně jsem se nažral a ted bych si mohl lehnout na záda a nechal bych se hladit... a co ti brání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak čekám na Tebe a Ty furt nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj vsichni.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak čekám na Tebe a Ty furt nic... se nepodělíš ani o kuřátko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Bry den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Holky takhle pozdě nesměj jist...budou tlusty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj vsichni.......... ahoj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Moc dobra odpoved Romariooo............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Holky takhle pozdě nesměj jist...budou tlusty... kuře je dietní mne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 cerrtinka....dekuji za pozdrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Davidku.Zdravím Tě.Co Ty? Nechtěl bys 11 července přijet na velkou oslavu do Hradce Králové? Bude cca 30 lidi z fora tady odsud.Tady toho je vic napsaného: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67726&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No pokud budu pozvany,tak si cas urcite udelam a rad vas vsechny poznam osobne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Timto oficiálně dostáváš moje pozvání.Souhlas?Mužu Tě připsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nechutně jsem se nažral a ted bych si mohl lehnout na záda a nechal bych se hladit... Si Rotvajler nebo co ? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak to jsem moc rad a pripsat me muzes..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Bry den Hóój Spidi. Zdarec Davídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Davidku: fajn.Plati.Z jaké části Čech pojedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hóój Spidi. Ahoj Rostíku, jak se daří...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 z cech nepojedu...jizni morava kousek od breclavi............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Rosto19..........ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.