Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. :)

Ahoj Rostíku, jak se daří...?

V pohodě Spidi. :palec2: Jedeš Beskydy?

Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude...

Rosto19..........ahoj

Čau čau. Stačí jen Rosťa. jsem tu jedinej aktivní Rosťa lol a označení 19 mám jen jako den narození a svátku. :palec2:-_-

Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude...

Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. :smich::palec2:

Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. :)

ok v pohode nejak se tady domluvime a kdyby bylo plno v aute,tak muzu na motorce....... :)

A jo! Ty máš vlastně motorku! Určitě se domluvime a konečně poznáš "půlku fora" :smich:

Ok Rosto priste se polepsim....

Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. :smich::palec2:

Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... :palec2:lol;)

No uz se fakt mooc tesim......

Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... :palec2:lol;)

Tak tak Spidi. Badys, Hrábě a jeho příjemná baba, Stromik atd. Rozmysli to. :palec2:

• Autor

Spidi pojede doufám též do Beskyd :palec2:

Rád bych ho poznal Laďo. :palec2:

• Autor

Pokud by to nevyšlo v Beskydech nebo na besídce, tak budeme muset podniknout něco sami někde :palec2:

Tak V HK bude akce ne? Nevím odkud Spidi je a jak to má daleko.

Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu -_-

OK: :palec2:

čau Milane. kol5

• Autor

Jdu do pelechu !!!

Dobrou a zítra ahoj :palec2:

Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu -_-

Taky jsem zvědavej. :w00t1: Už jsem psal do srazů, jestli bychom v pondělí nejeli Hostivař. :palec2:

V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě -_-

Jdu do pelechu !!!

Dobrou a zítra ahoj :palec2:

Zdar a dobrou Laďo. :palec2:

V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě -_-

Já se asi mrknu do Letňan. Jsou tam pivní slavnosti. Nebude tam někdo z tvých kolegů a bych měl kde parknout? ;)

Rosťo už jsem se pripísal na seznam, Prague srazu, potřebuju tam dostat Viktora MPI a musíme porovnat ty motory s chipem a bezz...

JJ. On je z Práglu?

Co ty kolegové na pivních slavnostech. Bude tam někdo. Viz výše. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.