Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. :)

Ahoj Rostíku, jak se daří...?

V pohodě Spidi. :palec2: Jedeš Beskydy?

Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude...

Rosto19..........ahoj

Čau čau. Stačí jen Rosťa. jsem tu jedinej aktivní Rosťa lol a označení 19 mám jen jako den narození a svátku. :palec2:-_-

Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude...

Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. :smich::palec2:

Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. :)

ok v pohode nejak se tady domluvime a kdyby bylo plno v aute,tak muzu na motorce....... :)

A jo! Ty máš vlastně motorku! Určitě se domluvime a konečně poznáš "půlku fora" :smich:

Ok Rosto priste se polepsim....

Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. :smich::palec2:

Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... :palec2:lol;)

No uz se fakt mooc tesim......

Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... :palec2:lol;)

Tak tak Spidi. Badys, Hrábě a jeho příjemná baba, Stromik atd. Rozmysli to. :palec2:

• Autor

Spidi pojede doufám též do Beskyd :palec2:

Rád bych ho poznal Laďo. :palec2:

• Autor

Pokud by to nevyšlo v Beskydech nebo na besídce, tak budeme muset podniknout něco sami někde :palec2:

Tak V HK bude akce ne? Nevím odkud Spidi je a jak to má daleko.

Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu -_-

OK: :palec2:

čau Milane. kol5

• Autor

Jdu do pelechu !!!

Dobrou a zítra ahoj :palec2:

Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu -_-

Taky jsem zvědavej. :w00t1: Už jsem psal do srazů, jestli bychom v pondělí nejeli Hostivař. :palec2:

V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě -_-

Jdu do pelechu !!!

Dobrou a zítra ahoj :palec2:

Zdar a dobrou Laďo. :palec2:

V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě -_-

Já se asi mrknu do Letňan. Jsou tam pivní slavnosti. Nebude tam někdo z tvých kolegů a bych měl kde parknout? ;)

Rosťo už jsem se pripísal na seznam, Prague srazu, potřebuju tam dostat Viktora MPI a musíme porovnat ty motory s chipem a bezz...

JJ. On je z Práglu?

Co ty kolegové na pivních slavnostech. Bude tam někdo. Viz výše. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.