Květen 20, 200916 r Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut.
Květen 20, 200916 r Rosto19..........ahoj Čau čau. Stačí jen Rosťa. jsem tu jedinej aktivní Rosťa a označení 19 mám jen jako den narození a svátku.
Květen 20, 200916 r Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude... Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat.
Květen 20, 200916 r Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. ok v pohode nejak se tady domluvime a kdyby bylo plno v aute,tak muzu na motorce.......
Květen 20, 200916 r Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi...
Květen 20, 200916 r Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... Tak tak Spidi. Badys, Hrábě a jeho příjemná baba, Stromik atd. Rozmysli to.
Květen 20, 200916 r Autor Pokud by to nevyšlo v Beskydech nebo na besídce, tak budeme muset podniknout něco sami někde
Květen 20, 200916 r Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu
Květen 20, 200916 r Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu Taky jsem zvědavej. Už jsem psal do srazů, jestli bychom v pondělí nejeli Hostivař.
Květen 20, 200916 r V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě
Květen 20, 200916 r V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě Já se asi mrknu do Letňan. Jsou tam pivní slavnosti. Nebude tam někdo z tvých kolegů a bych měl kde parknout?
Květen 20, 200916 r Rosťo už jsem se pripísal na seznam, Prague srazu, potřebuju tam dostat Viktora MPI a musíme porovnat ty motory s chipem a bezz...
Květen 20, 200916 r JJ. On je z Práglu? Co ty kolegové na pivních slavnostech. Bude tam někdo. Viz výše.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.