Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Rostíku, jak se daří...? V pohodě Spidi. Jedeš Beskydy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Rosto19..........ahoj Čau čau. Stačí jen Rosťa. jsem tu jedinej aktivní Rosťa a označení 19 mám jen jako den narození a svátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Rosti chtěl bych, ale ještě nevím co bude... Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Davidku: na Tvou SZ ještě nejsem schopnej odpovědět.Ale z Brna pojede nejvice lidiček tak bys mohl jet s nima-protože muže být trochu problém s parkováním.Už ted je nahlašených cca 17 aut. ok v pohode nejak se tady domluvime a kdyby bylo plno v aute,tak muzu na motorce....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 A jo! Ty máš vlastně motorku! Určitě se domluvime a konečně poznáš "půlku fora" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ok Rosto priste se polepsim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Uvažuju taky. Budou tam lidi co na ŠH nejezdí,hlavně Ostravaci a rád bych s nima popil, teda jestli budou stíhat. Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No uz se fakt mooc tesim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jj, já bych tam jel hlavně kvůli Badýnovi... Tak tak Spidi. Badys, Hrábě a jeho příjemná baba, Stromik atd. Rozmysli to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Spidi pojede doufám též do Beskyd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Rád bych ho poznal Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Pokud by to nevyšlo v Beskydech nebo na besídce, tak budeme muset podniknout něco sami někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak V HK bude akce ne? Nevím odkud Spidi je a jak to má daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak jak my - Brno a oklolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 OK: čau Milane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jdu do pelechu !!! Dobrou a zítra ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu Taky jsem zvědavej. Už jsem psal do srazů, jestli bychom v pondělí nejeli Hostivař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jdu do pelechu !!!Dobrou a zítra ahoj Zdar a dobrou Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 V pátek mám dovolenou - juchůů už mi to v práci drbe, bude prodloužený víkend na moravě Já se asi mrknu do Letňan. Jsou tam pivní slavnosti. Nebude tam někdo z tvých kolegů a bych měl kde parknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Rosťo už jsem se pripísal na seznam, Prague srazu, potřebuju tam dostat Viktora MPI a musíme porovnat ty motory s chipem a bezz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 JJ. On je z Práglu? Co ty kolegové na pivních slavnostech. Bude tam někdo. Viz výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.