Květen 20, 200916 r A ja budu cekat do pul dvanacty na hosty zase za to bych si zaslouzil 17" rafky za vyplatu
Květen 20, 200916 r A ja budu cekat do pul dvanacty na hosty zase za to bych si zaslouzil 17" rafky za vyplatu už zas?tak hlavně aby dojeli včas a ne jako ráno
Květen 20, 200916 r Hello lidi, čus Rosťo, snad vyjde ten příští tejde, těším se jak malej jarda, budeš koukat na úpravy faceliftu ahoj
Květen 20, 200916 r Rano me to nasralo teda... jak vocas jsem musel vstat a madam si dojela az nekdy po obede, mela stesti, ze byla docela hezka no tihle jedou z Prahy z letiste myslim nebo co, tak snad dojedou
Květen 20, 200916 r Rano me to nasralo teda... jak vocas jsem musel vstat a madam si dojela az nekdy po obede, mela stesti, ze byla docela hezka no tihle jedou z Prahy z letiste myslim nebo co, tak snad dojedou však sem taky četla na plivárně jak tě to potěšilo
Květen 20, 200916 r zítra nemakám, tak můžu do hospody, ráno nebude tak krutý ja budu mit tak do 10 klid a pak jedu Plzen
Květen 20, 200916 r to máš..jedině že by ti stačila moje maličkost myslim, ze s tou se zcela urcite spokojim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.