baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ale vazne to vypada, ze vsichni sli chrapat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ale vazne to vypada, ze vsichni sli chrapat sem to říkala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak do Plzně můžeš i ve spánku za volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 sem to říkala hele odkud jsi z karlovarska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak to abychom si hodili korunou tak házíme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 mám vorla (ne Vorajzla ), házej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 hele odkud jsi z karlovarska? bydlím v jedný prdýlce za Karlovýma Varama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ale vazne to vypada, ze vsichni sli chrapat nespi.. co se bude dít v Plzni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 do Varů jezdím, mám tam příbuzný a taky trochu práce jsme tam dělali, pár lahví vodky vypili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 mám vorla (ne Vorajzla ), házej ..pannička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak do Plzně můžeš i ve spánku za volantem ¨ no ono to neni uplne ono kdyz te budi ten pravy pruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nespi.. co se bude dít v Plzni? jedu tam pracovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 do Varů jezdím, mám tam příbuzný a taky trochu práce jsme tam dělali, pár lahví vodky vypili jo?tak to znáš možná i tu moji rodnou prdýlku,Nejdek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 áááá bude Plzeň, tak tedy žádná chalupa v Orlických Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 bydlím v jedný prdýlce za Karlovýma Varama jojo do prdelek kolem Varu jezdim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jo?tak to znáš možná i tu moji rodnou prdýlku,Nejdek.. aaa tam jezdim do Witte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 áááá bude Plzeň, tak tedy žádná chalupa v Orlických to bylo na me?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jedu tam pracovne aha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nejdek, vím, kde to je, ale moc jsem tam nebyl, spíš projížděl, jste si letos pořvali s hokejem což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to bylo na me?? no jasně, já prohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 aaa tam jezdim do Witte no nekééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Nejdek, vím, kde to je, ale moc jsem tam nebyl, spíš projížděl, jste si letos pořvali s hokejem což? jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no jasně, já prohrál tak ted jsem uplne ztracenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no nekééé nene nekecam, jezdim hodne kolem Varu a i do Varu do Witte jsem ted jezdil pomerne casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no a já taky, jedu na chalupu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.