baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no a já taky, jedu na chalupu sám jo ze ty jedes na chatu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nene nekecam, jezdim hodne kolem Varu a i do Varu do Witte jsem ted jezdil pomerne casto fakt jo?noty bláho a to taky pracovně že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jo ze ty jedes na chatu?? tak tak, ty to máš do Plzně rychle tam a zpátky, na oběd doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 do Varů pojedu začátkem července Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 fakt jo?noty bláho a to taky pracovně že.. jj taky pracovne, hodne jeste jezdim do Ostrova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak tak, ty to máš do Plzně rychle tam a zpátky, na oběd doma jj Plzen se jezdi dobre, kdyz to jde tak tam jsi za necelou pulhodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 do Varů pojedu začátkem července tak co něco podniknout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já už mám naštěstí Prahu a zbytek světa taky na dostřel po D11, třeba se dočkám toho slibovaného prodloužení přímo do HK a pokračování do Jaroměře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jooo takova kava ve Varech v centru, kdyz je krasne to nema chybu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jj taky pracovne, hodne jeste jezdim do Ostrova tak v Ostrově sem se jen narodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak co něco podniknout?? jasně, domluvíme se, pojedu KV, SO, Mariánky a Teplá, částečně pracovně a vždycky spím v KV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a co Jihlavu hoši?tam nejezdíte?tam sme donedávna pár roků bydlela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jooo takova kava ve Varech v centru, kdyz je krasne to nema chybu .-) s oplatkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a co Jihlavu hoši?tam nejezdíte?tam sme donedávna pár roků bydlela pouze projíždím, za mlada jsme tam vozili zboží do skladů potravin, to ještě byl nápis balírny kávy, dnes tuším Tshibo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 pouze projíždím, za mlada jsme tam vozili zboží do skladů potravin, to ještě byl nápis balírny kávy, dnes tuším Tshibo jj tak to jsou Vary na tom tedy lépe myslím s tvýma návštěvama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak koukám že jste my tam už usnuli,že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak v Ostrově sem se jen narodila no tak vidis, jak je ta republika mala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a co Jihlavu hoši?tam nejezdíte?tam sme donedávna pár roků bydlela Jihlavu jsem jezdil hodne ale ted uz zcela vyjimecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no tak vidis, jak je ta republika mala no upřímně,koukám jako blázen že to znáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 je to tam hodne zapadle ale ja to znam .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 neusnuli, jen jsme byli vedle, ale pomalu se rozhoduju odebrat se na gauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ja jsem taky neusnul ale nejak jsem si tady musel prehazet pripojeni k netu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jasně, domluvíme se, pojedu KV, SO, Mariánky a Teplá, částečně pracovně a vždycky spím v KV tak supr,tak se pak nějak tady domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a hezky to tam (v Ostrově) bylo rozkopaný, taky to tam znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já jsem rád, že mám vůbec nějaký připojení, natož si ho přehazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.