Květen 20, 200916 r nene nekecam, jezdim hodne kolem Varu a i do Varu do Witte jsem ted jezdil pomerne casto fakt jo?noty bláho a to taky pracovně že..
Květen 20, 200916 r jo ze ty jedes na chatu?? tak tak, ty to máš do Plzně rychle tam a zpátky, na oběd doma
Květen 20, 200916 r fakt jo?noty bláho a to taky pracovně že.. jj taky pracovne, hodne jeste jezdim do Ostrova
Květen 20, 200916 r tak tak, ty to máš do Plzně rychle tam a zpátky, na oběd doma jj Plzen se jezdi dobre, kdyz to jde tak tam jsi za necelou pulhodinku
Květen 20, 200916 r já už mám naštěstí Prahu a zbytek světa taky na dostřel po D11, třeba se dočkám toho slibovaného prodloužení přímo do HK a pokračování do Jaroměře
Květen 20, 200916 r jj taky pracovne, hodne jeste jezdim do Ostrova tak v Ostrově sem se jen narodila
Květen 20, 200916 r tak co něco podniknout?? jasně, domluvíme se, pojedu KV, SO, Mariánky a Teplá, částečně pracovně a vždycky spím v KV
Květen 20, 200916 r a co Jihlavu hoši?tam nejezdíte?tam sme donedávna pár roků bydlela pouze projíždím, za mlada jsme tam vozili zboží do skladů potravin, to ještě byl nápis balírny kávy, dnes tuším Tshibo
Květen 20, 200916 r pouze projíždím, za mlada jsme tam vozili zboží do skladů potravin, to ještě byl nápis balírny kávy, dnes tuším Tshibo jj tak to jsou Vary na tom tedy lépe myslím s tvýma návštěvama
Květen 20, 200916 r a co Jihlavu hoši?tam nejezdíte?tam sme donedávna pár roků bydlela Jihlavu jsem jezdil hodne ale ted uz zcela vyjimecne
Květen 20, 200916 r jasně, domluvíme se, pojedu KV, SO, Mariánky a Teplá, částečně pracovně a vždycky spím v KV tak supr,tak se pak nějak tady domluvíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.