cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jihlavu jsem jezdil hodne ale ted uz zcela vyjimecne takže je to ted taky s varama a okolím lepší,co se týká tvé návštěvnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 neusnuli, jen jsme byli vedle, ale pomalu se rozhoduju odebrat se na gauč na gauč?co si vyvedl,že tě vyslali spát na gauč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) čertíku a baudí, brou noc a všem ostatním taky Editováno: 20. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 na gauč?co si vyvedl,že tě vyslali spát na gauč? tak nějak bez komentáře, ale dobrovolně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já jsem rád, že mám vůbec nějaký připojení, natož si ho přehazovat moje řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 já jsem rád, že mám vůbec nějaký připojení, natož si ho přehazovat o to to mas jednodussi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 takže je to ted taky s varama a okolím lepší,co se týká tvé návštěvnosti no z me strany urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čertíku a baudí, brou noc a všem ostatním taky taky mej se pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čertíku a baudí, brou noc a všem ostatním taky ty už jdeš?tak dobrou noc a zase přijď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 taky mej se pekne ty už taky jdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ty už taky jdeš? jj pujdu za chvilicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jj pujdu za chvilicku mnojo..a ty toho asi hodně najezdíš vid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak jak,už sem tu zůstala samotná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 brééé ranko, dnes to u nás vypadá na sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mnojo..a ty toho asi hodně najezdíš vid.. jj najezdim docela dost jinak dobre rano, a vypada to na krasny den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 bry rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak tady se jeste chrape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nechrape, tady uz se pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak vas zdravim panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Krásné dobré ránko.Houmiku co Ty včera? Dočkal ses hostu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 dobré ráno..keféééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 brééé ranko, dnes to u nás vypadá na sluníčko dobré ránko Jardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak vas zdravim panove cus taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nechrape, tady uz se pracuje v poradku makat makat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Romariooo: jo, prijeli v pul jedny, Anglicani, tak si aspon pokecam ale koukam, ze mi nejak dochazeji rohliky u snidane ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.