Květen 21, 200916 r jj najezdim docela dost jinak dobre rano, a vypada to na krasny den a to vše objíždíš touhle octávečkou,nebo na to máš jiné vozítko?? jj bude určitě krásně,prý až 30.. To budem odpolko venku a tob2 se heykz pojede vid
Květen 21, 200916 r jj, paní,zvedám kotvy a vyrážím na chaloupku, sluníčko už hřeje krasnej prac. tejden ze?
Květen 21, 200916 r Musim udelat fotku dvoru ze 4 aut tady mame 3 Fabie a moji Octavii a to jsem zvedavej, jaka Skodovka prijede jako dalsi
Květen 21, 200916 r Musim udelat fotku dvoru ze 4 aut tady mame 3 Fabie a moji Octavii a to jsem zvedavej, jaka Skodovka prijede jako dalsi sem s n9...
Květen 21, 200916 r Kdyz ty auta nestoji v jedny rade, tak by to nevypadalo tak pekne ale jako Skodovka jede
Květen 21, 200916 r a to vše objíždíš touhle octávečkou,nebo na to máš jiné vozítko??jj bude určitě krásně,prý až 30.. To budem odpolko venku a tob2 se heykz pojede vid vsechno objizdim Roomstrem
Květen 21, 200916 r Kdyz ty auta nestoji v jedny rade, tak by to nevypadalo tak pekne ale jako Skodovka jede tady mame pred firmou tak 50 skodovek a jeste v jedny barve
Květen 21, 200916 r ahojte všichni a přeju upřímnou soustrast všem pracujícím, já si dnes užívám plně placený den volna díky tomu že v západní Evropě je den pracovního klidu už sem dneska byl prohnat koloběžku a za chvíli jdu zase
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.