cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ahojte všichni a přeju upřímnou soustrast všem pracujícím, já si dnes užívám plně placený den volna díky tomu že v západní Evropě je den pracovního klidu už sem dneska byl prohnat koloběžku a za chvíli jdu zase ahojec,no já pracující nejsem ale i tak dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ahojte všichni a přeju upřímnou soustrast všem pracujícím, já si dnes užívám plně placený den volna díky tomu že v západní Evropě je den pracovního klidu už sem dneska byl prohnat koloběžku a za chvíli jdu zase Ahoj Miloši. Zas to s tou koloběžkou nepřeháněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 zdarec Rosťo, ale právě že se musim pořádně vyřídit, furt jenom sedim v kanclu tak musim využít toho že mám takovýhle pěkný nečekaný volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Takže sportem k trvalým bolestem kloubů co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahojik na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdravím slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdravím slečno Tyy jooo ahoooj Tebe jsem necetla sakra dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jo cary to jsou čáry však já se tu celkem dlouho moc nepsal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jak se mas? Co novyho? Povidej prehanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To by bylo na moooooooooooooc dlouho a já jsem jenom na skok vyřídit SZ/PM, kouknout co novýho, hodit nějaký to písmenko k tomu bastlit oběd a v závěru se ještě podívat na něco z výtvarnictví Pro začátek dobrý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To by bylo na moooooooooooooc dlouho a já jsem jenom na skok vyřídit SZ/PM, kouknout co novýho, hodit nějaký to písmenko k tomu bastlit oběd a v závěru se ještě podívat na něco z výtvarnictví Pro začátek dobrý ne? Na chlapa toho zvladas docela hodne No tak pak nekdy pisni aspon SZ kdyz budes mit chvilku. Ja taky za chvili budu muset jit neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 A už mám 3kr, = 2zápočty úplně o ničem.. ale "bál" jsem se, to zase jo. S mým přístupem ke škole (btw tak 1000000000x lepším jak Skaja) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar Dado a Jani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Rosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Cary: ale já právě nejsem až zase tak chlap (podrobnosti a diskuze bokem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Rosti a já nic jo? si budu pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Dada: Ze by mi neco uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj Rosti a já nic jo? si budu pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a já nic jo? si budu pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Dada: Ze by mi neco uniklo? To asi neuniklo, ale zálweží jakým pohledem se na to díváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To asi neuniklo, ale zálweží jakým pohledem se na to díváš Asi bych to nerozebirala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Musim jit zase neco delat... krasny den vsem Dado rada jsem te "videla" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Já bych to taky nerozebíral Měj se Cary zase "příště" edit: nápodobně Editováno: 21. Květen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 haló, je tady někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.