Květen 21, 200916 r to je škoda, to si ani člověk v hospodě nepokecá. tak si dám asi jedno točený sám
Květen 21, 200916 r to je škoda, to si ani člověk v hospodě nepokecá. tak si dám asi jedno točený sám nech si chutnat
Květen 21, 200916 r čest práci soudruzi...tak jsem mělů dneska trochu cestovací a venku je pěkné vedro,ale myslím že příjde tady v Pze pěkný chcanec..
Květen 21, 200916 r Počernice, už se to blíží. A já sem na kole v práci ty woe. v zdravom tele zdravý duch
Květen 21, 200916 r Tak jsem chtěl jít z práce,ale tady v Holešovicích se pěkně rozpršelo..tak asi budu ještě chvíli klikat na myšku...
Květen 21, 200916 r tady uz prestalo a vse uschlo.... takze panove cest valim na squash a potom na rande
Květen 21, 200916 r hezký podvečer všem..koukám že hlásíte déšť já ted přišla z venku a taky se to tu chystá na déšť..co mi to sem posíláte???
Květen 21, 200916 r Také já přeji pěkný podvečer. Tady v Brně se začíná hodně rychle zatahovat a vypadá to na slušnou bouřku.
Květen 21, 200916 r Taky zdravím,venku ještě celkem slušně.Ale když jsemodjížděl z chaty,vypadalo to na pěknou buřinu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.