Květen 21, 200916 r Ahoj Spidi,uvidime co se z toho vyklube A co jinak?Porad vseobecna pohoda? Jj, všeobecná pohoda, jen ty holky by se neměly nechávat tak dlouho přemlouvat...
Květen 21, 200916 r Akorat jsem dneska koukal na svoje kolo,mam ho uz nejakej rok a asi by to chtelo vymenit,hlavne bych rad horáka
Květen 21, 200916 r Jj, všeobecná pohoda, jen ty holky by se neměly nechávat tak dlouho přemlouvat... člověče ta moje nynější přemlouvá spíš mě
Květen 21, 200916 r Akorat jsem dneska koukal na svoje kolo,mam ho uz nejakej rok a asi by to chtelo vymenit,hlavne bych rad horáka mas idealni prilezitost
Květen 21, 200916 r člověče ta moje nynější přemlouvá spíš mě No já to chci tak 3x denně a uznávám, že je to se mnou náročný...
Květen 21, 200916 r ahoj Spidi, nedavno jsem ti psal sz zaregistroval jsi to?? Aha, už to čuju, to víš, já tu víc jak dva týdny nebyl...
Květen 21, 200916 r No já to chci tak 3x denně a uznávám, že je to se mnou náročný... 3x denně?Bereš prášky bo co?
Květen 21, 200916 r mas idealni prilezitost Šumavu odjedu ještě na treku.Navíc mi tam určitě poradíte do čeho jít
Květen 21, 200916 r Aha, už to čuju, to víš, já tu víc jak dva týdny nebyl... tak kdyby jsi mel cas zkus neco zplodit .-)
Květen 21, 200916 r Šumavu odjedu ještě na treku.Navíc mi tam určitě poradíte do čeho jít dobra tedy pane :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.