Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ovidius:se moc nesměj nebo jsi na tom podobně? prostě z motorek mám respekt...člověku to nedá když to má takové zrychlení aby za to nevzal...a mám život snad ještě před sebou a nechci tak brzy darovat orgány... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ovidius:se moc nesměj nebo jsi na tom podobně?prostě z motorek mám respekt...člověku to nedá když to má takové zrychlení aby za to nevzal...a mám život snad ještě před sebou a nechci tak brzy darovat orgány... nene - jak z ktery teda... taky na vse nesednu a nedam tomu hned knedlik.... ale sedel sem uz na svinich.... tak zatim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF škoda že děláte ten sraz 24. spíš bych mohl přes týden ale to může málokdo nasávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Bylzde: Me toe ve finale fuk kdy se pujde ale nejvetsi pravdepodobnost pada na tu sobotu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 CMF nebo zajdeme někdy přes týden..nemáme to k sobě daleko já už se taky rozloučím...jdu si dát trochu do těla a pak relaxovat..budu tu pak večer kolem 9. snad...záleží na dopravě v centru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Bylzde: To klidne muzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 zdar prdi, tak konečně doma z práce a přemýšlím, co si dám k večeři, že by to co celý den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 čau bobe a co jsi měl celý den??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 misku zrní a mléko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 cus taky uz z domova - se fakt poseres bobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jojo,vylítne to pak z něj jako ze slepice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 hehe, no za chvilku asi půjdu k véči jsem si orestoval cibulku, na to hodil nakrájný vepřový, 4 bramborový knedlíky na kostičky a nakonec jsem to zalil vajíčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 pockej bobik zace snaset vejce :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 hehe, no za chvilku asi půjdu k véči jsem si orestoval cibulku, na to hodil nakrájný vepřový, 4 bramborový knedlíky na kostičky a nakonec jsem to zalil vajíčkem jo tak to uz se da.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 dalo se to, teda já si šmáknul až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Klucí Boleslavácký,nemáte někdo z vás po cestě z práce tenhle salon?Že byste mi tam omrkli tuhle plechovku? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=161182&jm=29050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no pokud bych se urval z prace tak ano ale na tom asi nic nevyctem - je to Referentský vůz Škoda Auto .... takze asi OK - taky mam referencku nic nezjisteno - kor kdyz si to dali na salon..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 koukam jeste nic nemas na stopro dohodnutyho co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 nic není stoprocentní.Jinak na tomhle růmu mě zaráží,že je to výbava Sport a volant má čtyrramenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 ten volant je divnej a taky ty sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 takze to neni sport verze... a obkladaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no bezim taky neco sezrat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Bobajz z Tebe se stává slepice:) Nepřeháněj to s tím zrním... Pak budeš muset v oktě vyměnit sedačku až ji budeš dávat pryč...tu prostřílenou nikdo nebude chtít:) Taky už jsem z rachoty doma..teda v rachotě jsem skončil po 5.,ale pak ještě posilka a hodinka ve výřivce a jsem snad o 5 let mladší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Dneska se nepije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 já jo vaječňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.