Leden 19, 200916 r Ovidius:se moc nesměj nebo jsi na tom podobně? prostě z motorek mám respekt...člověku to nedá když to má takové zrychlení aby za to nevzal...a mám život snad ještě před sebou a nechci tak brzy darovat orgány...
Leden 19, 200916 r Ovidius:se moc nesměj nebo jsi na tom podobně?prostě z motorek mám respekt...člověku to nedá když to má takové zrychlení aby za to nevzal...a mám život snad ještě před sebou a nechci tak brzy darovat orgány... nene - jak z ktery teda... taky na vse nesednu a nedam tomu hned knedlik.... ale sedel sem uz na svinich.... tak zatim cus
Leden 19, 200916 r CMF škoda že děláte ten sraz 24. spíš bych mohl přes týden ale to může málokdo nasávat
Leden 19, 200916 r Bylzde: Me toe ve finale fuk kdy se pujde ale nejvetsi pravdepodobnost pada na tu sobotu no
Leden 19, 200916 r CMF nebo zajdeme někdy přes týden..nemáme to k sobě daleko já už se taky rozloučím...jdu si dát trochu do těla a pak relaxovat..budu tu pak večer kolem 9. snad...záleží na dopravě v centru..
Leden 19, 200916 r zdar prdi, tak konečně doma z práce a přemýšlím, co si dám k večeři, že by to co celý den?
Leden 19, 200916 r hehe, no za chvilku asi půjdu k véči jsem si orestoval cibulku, na to hodil nakrájný vepřový, 4 bramborový knedlíky na kostičky a nakonec jsem to zalil vajíčkem
Leden 19, 200916 r hehe, no za chvilku asi půjdu k véči jsem si orestoval cibulku, na to hodil nakrájný vepřový, 4 bramborový knedlíky na kostičky a nakonec jsem to zalil vajíčkem jo tak to uz se da....
Leden 19, 200916 r Klucí Boleslavácký,nemáte někdo z vás po cestě z práce tenhle salon?Že byste mi tam omrkli tuhle plechovku? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=161182&jm=29050
Leden 19, 200916 r no pokud bych se urval z prace tak ano ale na tom asi nic nevyctem - je to Referentský vůz Škoda Auto .... takze asi OK - taky mam referencku nic nezjisteno - kor kdyz si to dali na salon.....
Leden 19, 200916 r nic není stoprocentní.Jinak na tomhle růmu mě zaráží,že je to výbava Sport a volant má čtyrramenej
Leden 19, 200916 r Bobajz z Tebe se stává slepice:) Nepřeháněj to s tím zrním... Pak budeš muset v oktě vyměnit sedačku až ji budeš dávat pryč...tu prostřílenou nikdo nebude chtít:) Taky už jsem z rachoty doma..teda v rachotě jsem skončil po 5.,ale pak ještě posilka a hodinka ve výřivce a jsem snad o 5 let mladší..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.