Květen 21, 200916 r CMF ahoj,jak se mame a jak pokracuji treninky... Ahoj jde to ... kazdopadne nemam cas vubec na nic jinak... co novyho?
Květen 21, 200916 r CMF.....noveho celkem nic.Taky mam moc prace...jen minulej vikend jsem mel volno a tak jsem jel na motosraz do Slusovic a bylo to super....jen pocasi nic moc
Květen 21, 200916 r Taky jsem chtela do Slusek... byla jsem tam doted kazdy rok ... kamarad tam vyhral myslim prvni misto v Ukaz co umis Rosticku ahoooj
Květen 21, 200916 r [quote name=Cary_mary_' date='21.5.2009, 20:38 ' post='1171945] Taky jsem chtela do Slusek... byla jsem tam doted kazdy rok ... kamarad tam vyhral myslim prvni misto v Ukaz co umis no to je nahoda protoze ja tam jezdim taky kazdy rok a jeste jsem tam nechybel
Květen 21, 200916 r ja tam byl jen na prvni kolo ukaz co umis.....vsichni jezdili moc dobre.......jakou ma motorku
Květen 21, 200916 r ja tam byl jen na prvni kolo ukaz co umis.....vsichni jezdili moc dobre.......jakou ma motorku Tadyyy
Květen 21, 200916 r jj vim presne ktery to je....jezdil moc paradne az to bylo k nepochopeni....delal s tim perfektni veci.....proste frajer....umi
Květen 21, 200916 r jj vim presne ktery to je....jezdil moc paradne az to bylo k nepochopeni....delal s tim perfektni veci.....proste frajer....umi Jezdi uz dlouho. Sikulka no
Květen 21, 200916 r ja jsem mel skutr peugeot a taky jsem na tom jezdil po zadnim a jde to na tom moc pekne....nepotrebujes vykon a je to jen o rovnovaze
Květen 21, 200916 r ja jsem mel skutr peugeot a taky jsem na tom jezdil po zadnim a jde to na tom moc pekne....nepotrebujes vykon a je to jen o rovnovaze Jj on to rikal i v rozhovoru v CMN ze na velkou masinu se nechysta ze tohle je na vyblbnuti nejlepsi... ja bych u tohodle zustat nemohla
Květen 21, 200916 r ja ted shanim velkou rozetu,ale nevim jakou velikost zvolit....mam ted 43 zubu a nevim jestli by byla dobra s 53 zuby
Květen 21, 200916 r Honda Hornet 600 r.v 2007 na zadni jde pekne,ale ja bych chtel aby to slo plynem na dvojku...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.