Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF ahoj,jak se mame a jak pokracuji treninky... Ahoj jde to ... kazdopadne nemam cas vubec na nic jinak... co novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Cus kol5 Hoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF.....noveho celkem nic.Taky mam moc prace...jen minulej vikend jsem mel volno a tak jsem jel na motosraz do Slusovic a bylo to super....jen pocasi nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Taky jsem chtela do Slusek... byla jsem tam doted kazdy rok ... kamarad tam vyhral myslim prvni misto v Ukaz co umis Rosticku ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 [quote name=Cary_mary_' date='21.5.2009, 20:38 ' post='1171945] Taky jsem chtela do Slusek... byla jsem tam doted kazdy rok ... kamarad tam vyhral myslim prvni misto v Ukaz co umis no to je nahoda protoze ja tam jezdim taky kazdy rok a jeste jsem tam nechybel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja letos poprve Kamos je i v novych CMN nevim mozna ho znas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ahoj lidičky! ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja tam byl jen na prvni kolo ukaz co umis.....vsichni jezdili moc dobre.......jakou ma motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinko....taky zdravim ahojky Davčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja tam byl jen na prvni kolo ukaz co umis.....vsichni jezdili moc dobre.......jakou ma motorku Tadyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jj vim presne ktery to je....jezdil moc paradne az to bylo k nepochopeni....delal s tim perfektni veci.....proste frajer....umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nazdárek ahojky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jj vim presne ktery to je....jezdil moc paradne az to bylo k nepochopeni....delal s tim perfektni veci.....proste frajer....umi Jezdi uz dlouho. Sikulka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tadyyy CMF: to jseš Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF: to jseš Ty? Vypadam na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja jsem mel skutr peugeot a taky jsem na tom jezdil po zadnim a jde to na tom moc pekne....nepotrebujes vykon a je to jen o rovnovaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja jsem mel skutr peugeot a taky jsem na tom jezdil po zadnim a jde to na tom moc pekne....nepotrebujes vykon a je to jen o rovnovaze Jj on to rikal i v rozhovoru v CMN ze na velkou masinu se nechysta ze tohle je na vyblbnuti nejlepsi... ja bych u tohodle zustat nemohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinko takove pekne osloveni Davco....moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja ted shanim velkou rozetu,ale nevim jakou velikost zvolit....mam ted 43 zubu a nevim jestli by byla dobra s 53 zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ahojky :-) tak jak plzen?nepršelo ti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Na jakou moto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Honda Hornet 600 r.v 2007 na zadni jde pekne,ale ja bych chtel aby to slo plynem na dvojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinko takove pekne osloveni Davco....moc dekuji nemáš vůbec zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nemáš vůbec zač ale mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak u Horneta nevim ... mel by sis koupit poradnou motorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.