davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mel jsem CBR a kdyz jsem kupoval noveho horneta,tak 1000 jeste nedelali...........a co by sis koupila ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nemáš vůbec začale mam a nemáš,a nehádej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 mel jsem CBR a kdyz jsem kupoval noveho horneta,tak 1000 jeste nedelali...........a co by sis koupila ty? Ja se jedu v nedeli podivat na CBR Kazdopadne ne nahace... ty se mi nelibi. Jsem na zmrzliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinko...ok mas pravdu....se slecnama se nehada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cbr je dobra volba,ale stoji provoz hodne penizku....a neda se na tom moc blbnout a jizda ve dvou nepripada moc v uvahu...proste je to zavodnicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CBR? Zavodnicka? Prave ze idealni. Kdyz jsem chtela brat Yamahu R6R tak mi ji kazdy vymlouval ze z toho budu nestastna pac toe masina na okruh a ze se musi hodne vytacet ale CBRko prave ee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 cerrtinko...ok mas pravdu....se slecnama se nehada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF: nic ve zlým ale já si Tě na motorce neumim představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF: nic ve zlým ale já si Tě na motorce neumim představit Proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nevím...prostě ne no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 moje cbr jezdilo jak blazem...tachometrove 293km/hod......nikdo tomu neveril......jizda na tom je pekna to jo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davi ale o jakym se bavis obsahu? Romci: Hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja mel cbr 600..........ale jednou bych chtel cbr1000 repsol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ta je krasna... tu ma kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak jak plzen?nepršelo ti? nene prselo az kdyz jsem prijel skoro domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ta je krasna... tu ma kamos tak to mne nedelej...proste nadhera a luxus.....kdyby bylo po mem tak je uz davno doma............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 kamarad ted stavel fároše a namereno mel 208 koní...po teplicky dalnici s tim mazal 305km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak to mne nedelej...proste nadhera a luxus.....kdyby bylo po mem tak je uz davno doma............ Jeste si k ni od nas nechal udelat kombosku a vypada to fakt dokonale A proc neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nene prselo az kdyz jsem prijel skoro domu aha,takže si pochodil dobře,to je supr ..a zítra už pátek ,pohoda vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 kamarad ted stavel fároše a namereno mel 208 koní...po teplicky dalnici s tim mazal 305km/h Co tam prekopal? 305 je slusny no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jen vyfuk se svody kupoval za 2500 euro, pak tam daval Power commander asi za 1300 euro, no sileny z vejfuku litali asi metrovy lisky :-) a je v super designu cela na zakazku s airbrushem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 proc neni........pritelkyne zakazala....a ted je mi lito prodat horneta kdyz jsem ho mel noveho a ma najeto 7tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Baui: Tak s airbrushem bych nechtela... to nekde polozi a ma vymalovano Davi tak musis pritulku ukecat Vy chlapi to umite nekdy az moc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja jezdil na suzuki bking a strasne...220 koni..titanove svody a ladene vyfuky....to uz se ani nehodi jezdit na silnici protoze pridas na 4 a si na zadnim kole a rychlost 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ty woe...neblbněte s těma motorkama hlavně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.