davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 dalo mi hodne prace abych ji premluvil k jizde po zadnim semnou a to bylo tak maximum.......v tomhle ji fakt neukecam a mozna to je dobre protoze ja jezdim hodne moc rychle a nemuselo by se to vyplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ty woe...neblbněte s těma motorkama hlavně... te svezu az prijedu mas dobrou vahu a dvojka to vezme na zada moc pekne....bude se ti to libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davidku: rád bych tě toho 11 července ještě viděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Pokud jsi ji vezl na zadnim tak se nediv ne kazda zenska tohle vydrzi Ja jela s Pepou Srsnem a zazitek na celej zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja te taky svezu Romci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já jsem spadnul na motorce na záda...a od té doby těžkej respekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já jsem spadnul na motorce na záda...a od té doby těžkej respekt... au... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já jsem spadnul na motorce na záda...a od té doby těžkej respekt... pojedem pomalu a 11 cervence se urcite uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já jsem spadnul na motorce na záda...a od té doby těžkej respekt... Ja jsem se brousila uz nekolikrat ale furt me to k nim tahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Pokud jsi ji vezl na zadnim tak se nediv ne kazda zenska tohle vydrzi Ja jela s Pepou Srsnem a zazitek na celej zivot Srsen je borec a pro me nómentalne nejlepsi street jezdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF: půd sebezáchovy zvítězil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jj ale obcas toe desny prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF: půd sebezáchovy zvítězil... Ani pomalicku bys odeme nechtel svezt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 CMF: asi ne protože by mě to zase chytlo...a byl by průser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ty jsi taky jezdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja bych na motorce za nikoho nesedl protoze to musi byt hruza kdyz to nemas sam pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Baui: Tak s airbrushem bych nechtela... to nekde polozi a ma vymalovano Davi tak musis pritulku ukecat Vy chlapi to umite nekdy az moc dobre to mas snad uplne jedno jestli tam mas lak nebo airbrush ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja bych na motorce za nikoho nesedl protoze to musi byt hruza kdyz to nemas sam pod kontrolou To je vsechno o duvere a o tom jak moc toho cloveka znas a vis co ma v hlave Nechodis na m.cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 to mas snad uplne jedno jestli tam mas lak nebo airbrush ne?? Ne protoze u airbrushe me to stvalo mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ne protoze u airbrushe me to stvalo mnohem vic to je jedinej rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jsem tam tam zajdu..procpak je ale jedna vec co vsem doporucuji seskok padakem byl jsem 8.5. a super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 To asi dostanu k narozkam Takze potrhlyho Noufira urcite z fora znas co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak to budes mit super darek a zazitek................neznam co je zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jsem tam tam zajdu..procpakje ale jedna vec co vsem doporucuji seskok padakem byl jsem 8.5. a super Ty krávooo!!! Tak to je můj sen!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.