Květen 21, 200916 r dalo mi hodne prace abych ji premluvil k jizde po zadnim semnou a to bylo tak maximum.......v tomhle ji fakt neukecam a mozna to je dobre protoze ja jezdim hodne moc rychle a nemuselo by se to vyplatit
Květen 21, 200916 r Ty woe...neblbněte s těma motorkama hlavně... te svezu az prijedu mas dobrou vahu a dvojka to vezme na zada moc pekne....bude se ti to libit
Květen 21, 200916 r Pokud jsi ji vezl na zadnim tak se nediv ne kazda zenska tohle vydrzi Ja jela s Pepou Srsnem a zazitek na celej zivot
Květen 21, 200916 r Já jsem spadnul na motorce na záda...a od té doby těžkej respekt... pojedem pomalu a 11 cervence se urcite uvidime
Květen 21, 200916 r Já jsem spadnul na motorce na záda...a od té doby těžkej respekt... Ja jsem se brousila uz nekolikrat ale furt me to k nim tahne
Květen 21, 200916 r Pokud jsi ji vezl na zadnim tak se nediv ne kazda zenska tohle vydrzi Ja jela s Pepou Srsnem a zazitek na celej zivot Srsen je borec a pro me nómentalne nejlepsi street jezdec
Květen 21, 200916 r ja bych na motorce za nikoho nesedl protoze to musi byt hruza kdyz to nemas sam pod kontrolou
Květen 21, 200916 r Baui: Tak s airbrushem bych nechtela... to nekde polozi a ma vymalovano Davi tak musis pritulku ukecat Vy chlapi to umite nekdy az moc dobre to mas snad uplne jedno jestli tam mas lak nebo airbrush ne??
Květen 21, 200916 r ja bych na motorce za nikoho nesedl protoze to musi byt hruza kdyz to nemas sam pod kontrolou To je vsechno o duvere a o tom jak moc toho cloveka znas a vis co ma v hlave Nechodis na m.cz?
Květen 21, 200916 r to mas snad uplne jedno jestli tam mas lak nebo airbrush ne?? Ne protoze u airbrushe me to stvalo mnohem vic
Květen 21, 200916 r jsem tam tam zajdu..procpak je ale jedna vec co vsem doporucuji seskok padakem byl jsem 8.5. a super
Květen 21, 200916 r jsem tam tam zajdu..procpakje ale jedna vec co vsem doporucuji seskok padakem byl jsem 8.5. a super Ty krávooo!!! Tak to je můj sen!!!!!!!!!!!!!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.