Květen 21, 200916 r tak to budes mit super darek a zazitek................neznam co je zac Jj bracha to chtel dat i mame ale ta by to asi nerozdychala
Květen 21, 200916 r Romariooo fakt doporucuji nezapomenutelny zazitek a seskok je ze 4 kilometru a padas volnym padem do 1.6km a potom otevre padak....rychlost volneho padu 231km/hod...a ja mel dobreho instruktora a ridil jsem padak sam krome pristani
Květen 21, 200916 r Romariooo fakt doporucuji nezapomenutelny zazitek a seskok je ze 4 kilometru a padas volnym padem do 1.6km a potom otevre padak....rychlost volneho padu 231km/hod...a ja mel dobreho instruktora a ridil jsem padak sam krome pristani šííííííííššš tak na tohle odvahu nemám
Květen 21, 200916 r Zdar hospodo, tak mam v sobe moje nejoblibenejsi piti, 2x Cuba libre a je mi fajn
Květen 21, 200916 r Zdar hospodo, tak mam v sobe moje nejoblibenejsi piti, 2x Cuba libre a je mi fajn Caaaau taky bych si dala... mnam
Květen 21, 200916 r Zdar hospodo, tak mam v sobe moje nejoblibenejsi piti, 2x Cuba libre a je mi fajn zdárek,mňam
Květen 21, 200916 r Já to strašně chci. Tak Romčo už vím co Ti koupím ....ale nesmíš mě moc zlobit..ju...
Květen 21, 200916 r Já to strašně chci. moment co strašně chceš??aby sme každý nemluvili o něčem jiném
Květen 21, 200916 r Davidku: tak toho 11 července to vem s sebou prosím! vemu pisi si hned upominku do mobilu at nezapomenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.