Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 tak to budes mit super darek a zazitek................neznam co je zac Jj bracha to chtel dat i mame ale ta by to asi nerozdychala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Romariooo fakt doporucuji nezapomenutelny zazitek a seskok je ze 4 kilometru a padas volnym padem do 1.6km a potom otevre padak....rychlost volneho padu 231km/hod...a ja mel dobreho instruktora a ridil jsem padak sam krome pristani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davi: máš video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Romariooo fakt doporucuji nezapomenutelny zazitek a seskok je ze 4 kilometru a padas volnym padem do 1.6km a potom otevre padak....rychlost volneho padu 231km/hod...a ja mel dobreho instruktora a ridil jsem padak sam krome pristani šííííííííššš tak na tohle odvahu nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar hospodo, tak mam v sobe moje nejoblibenejsi piti, 2x Cuba libre a je mi fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar hospodo, tak mam v sobe moje nejoblibenejsi piti, 2x Cuba libre a je mi fajn Caaaau taky bych si dala... mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 šííííííííššš tak na tohle odvahu nemám Já to strašně chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Zdar hospodo, tak mam v sobe moje nejoblibenejsi piti, 2x Cuba libre a je mi fajn zdárek,mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 zavistivci ale jen malokdo to umi dobre namichat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já to strašně chci. Tak Romčo už vím co Ti koupím ....ale nesmíš mě moc zlobit..ju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já to strašně chci. moment co strašně chceš??aby sme každý nemluvili o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davi: máš video? video mam samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 video mam samozrejme Kolik sis za nej priplacel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 seskok 3600kc + video a fotky 2000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 pršííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 moment co strašně chceš??aby sme každý nemluvili o něčem jiném dost dobry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davidku: tak toho 11 července to vem s sebou prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 zavistivci ale jen malokdo to umi dobre namichat to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 pršííííííííííí ne ne ne je tam jen trochu vlhko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davidku: tak toho 11 července to vem s sebou prosím! vemu pisi si hned upominku do mobilu at nezapomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 dost dobry..... on mi na to raději ale neodpoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 on mi na to raději ale neodpoví na to je jen jedna odpoved a asi vime jaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ne ne ne je tam jen trochu vlhko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Davi: díky.Fakt si to jednou splním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 co ten jazyk venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.