dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 však já jí to taky ráno podepisovala v kalhotkách a tričku na spaní naštěstí je to stará paní,tak měla pochopení a neutrpěla šok No u nás je hlavní taky stará.. takže ta už si asi zvykla, aspon se tak dycky tváří a ještě pěkně vysvětluje kam to mám podepsat pomalu s instruktáží, jak se používá propiska asi musím vypadat hrozně jak otvírám ale problém je v tom, že občas chodí takové dvě mladé holky (tak do 25ti..) a s těma je to jiná :palec2: jednou jsem ji už málem pozval na kafé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 zdraviiiicko , hoj rostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 POšta pouští melodii? Kde to žiješ ? o tom jsem ani neslyšel fakt....ti to někdy nahraju.... Romane:no vegáč...do 14h než vlezu do kolbenky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mno asi se tam brutálně ochladilo tak na 28C.... venku je sice zataženo,ale 21C a ty mašiny na hale topěj..takže tam je tak nějak pořád stejně,pokud venku není 10C ty brďo,tak to je zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 njn nenaděláš nic...ředitel jednou udajně prohlásil že nevyhodí cca 15mega za klimu jen kvuli tomu že se lidi potěj.... nooo a pak si jedno nedej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Já s dám i dvě -_- Editováno: 22. Květen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jasně...vždy jsou 2 to 1. a poslední.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 najmis: to zní docela logicky no ještě sehnat někoho kdo na něj semnou půjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj Tome,tak to je mazec mě brzy ráno vzbudila pošťačka s dopisem,takže taky žádná sláva Ahoj já se budil sám, jako obvykle, ale byl jsem mrtvej Bobaj byl zase chlastat jo?? nene, kulturní zážitky bez alkoholu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ty a tvé druhé TY.....a hned jste 2... máš zelenou!GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Sakra on to už ukončil.. ani nevímjestli to za tu hodinu stálo sem vůbec jezdit Mějte se a pěknej zbytek dne du se nacpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj tak víkend před námi,to dospíš..bo ne?chystáš se na nějaký srazík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A už jsem zase tady kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj pane.. A dámy samozřejmě. Pořád zapomínám Sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To je v prd... máme v práci nějakej posr.... Internet. Pořád to padá a vůbec se sem nedostanu. Tak snad to už bude držet. Jinak všechny zdravím samože. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 A už jsem zase tady kamarádi... ahoj..jaká byla projíždka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To je v prd... máme v práci nějakej posr.... Internet. Pořád to padá a vůbec se sem nedostanu. Tak snad to už bude držet. Jinak všechny zdravím samože. hele mě to tu zase hází nákou chybu furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 bouřkáááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak víkend před námi,to dospíš..bo ne?chystáš se na nějaký srazík? právě, že to nedospím a jsem nedospalej už třetí týden srazík asi doksy dopolko, podle času, pak kamarádovi na svatbu a afterparty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ty a tvé druhé TY.....a hned jste 2... máš zelenou!GO já, mé druhé já (zelená) ale teď jde o to jaká zelaná a/ krumpl b/ peprmintový likér c/ zelený absinth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 právě, že to nedospím a jsem nedospalej už třetí týden srazík asi doksy dopolko, podle času, pak kamarádovi na svatbu a afterparty tak to máš nadupanej wekeend před sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Padlá...rozchod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj všichni jak komu Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj všichnijak komu Romane brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.