Květen 22, 200916 r však já jí to taky ráno podepisovala v kalhotkách a tričku na spaní naštěstí je to stará paní,tak měla pochopení a neutrpěla šok No u nás je hlavní taky stará.. takže ta už si asi zvykla, aspon se tak dycky tváří a ještě pěkně vysvětluje kam to mám podepsat pomalu s instruktáží, jak se používá propiska asi musím vypadat hrozně jak otvírám ale problém je v tom, že občas chodí takové dvě mladé holky (tak do 25ti..) a s těma je to jiná :palec2: jednou jsem ji už málem pozval na kafé
Květen 22, 200916 r POšta pouští melodii? Kde to žiješ ? o tom jsem ani neslyšel fakt....ti to někdy nahraju.... Romane:no vegáč...do 14h než vlezu do kolbenky..
Květen 22, 200916 r mno asi se tam brutálně ochladilo tak na 28C.... venku je sice zataženo,ale 21C a ty mašiny na hale topěj..takže tam je tak nějak pořád stejně,pokud venku není 10C ty brďo,tak to je zima
Květen 22, 200916 r njn nenaděláš nic...ředitel jednou udajně prohlásil že nevyhodí cca 15mega za klimu jen kvuli tomu že se lidi potěj.... nooo a pak si jedno nedej...
Květen 22, 200916 r ahoj Tome,tak to je mazec mě brzy ráno vzbudila pošťačka s dopisem,takže taky žádná sláva Ahoj já se budil sám, jako obvykle, ale byl jsem mrtvej Bobaj byl zase chlastat jo?? nene, kulturní zážitky bez alkoholu
Květen 22, 200916 r Sakra on to už ukončil.. ani nevímjestli to za tu hodinu stálo sem vůbec jezdit Mějte se a pěknej zbytek dne du se nacpat
Květen 22, 200916 r To je v prd... máme v práci nějakej posr.... Internet. Pořád to padá a vůbec se sem nedostanu. Tak snad to už bude držet. Jinak všechny zdravím samože.
Květen 22, 200916 r To je v prd... máme v práci nějakej posr.... Internet. Pořád to padá a vůbec se sem nedostanu. Tak snad to už bude držet. Jinak všechny zdravím samože. hele mě to tu zase hází nákou chybu furt
Květen 22, 200916 r tak víkend před námi,to dospíš..bo ne?chystáš se na nějaký srazík? právě, že to nedospím a jsem nedospalej už třetí týden srazík asi doksy dopolko, podle času, pak kamarádovi na svatbu a afterparty
Květen 22, 200916 r Ty a tvé druhé TY.....a hned jste 2... máš zelenou!GO já, mé druhé já (zelená) ale teď jde o to jaká zelaná a/ krumpl b/ peprmintový likér c/ zelený absinth
Květen 22, 200916 r právě, že to nedospím a jsem nedospalej už třetí týden srazík asi doksy dopolko, podle času, pak kamarádovi na svatbu a afterparty tak to máš nadupanej wekeend před sebou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.